Моите коментари

Рая Андонова коментира:
За първи път правя тутманик и не знаех дали ще ми се получи, а и го правих с пълнозърнесто брашно. Но въобще не съм разочарована, беше много вкусно!
Рая Андонова коментира:
Много беше вкусно. Най-накрая да пробвам различна рецепта с леща.
Рая Андонова коментира:
Уникална рецепта. Беше невероятно вкусно!
Рая Андонова коментира:
Много е вкусна тортата! А за сиропирането добавих и ванилова захар.
Рая Андонова коментира:
Аз нямах портокал и използвах мандарина - стана доста добро!
Рая Андонова коментира:
Лесен начин за натрошаване на бисквитите: завиват се в салфетка и след това се трошат с момощта на дръжката на голям нож. По-лесно става с по 2-3 наведнъж, а не всички заедно.
Рая Андонова коментира:
По желание, след като изстине, може да се поръси с пудра захар.
Рая Андонова коментира:
Май трябваше да ги направя малко по-тънки, но наистина стават вкусни. И аз също сложих портокалова кора.
Рая Андонова коментира:
Мерси. Следващия път ще пробвам твоя вариант. (:
Рая Андонова коментира:
Моя грешка! Приготвянето и готвенето са по 45 минути, а общо е 90. (Надявам се, че ще бъде променено в рецептата.)
Рая Андонова коментира:
Бележка: Трябва да се обърне в чиния като крем карамел, за де се ядат двата слоя по-лесно заедно.
Рая Андонова коментира:
Пропуснала съм да напиша към моркова, че трябва да е сварен.