Рая Андонова

Мастър Шеф
Моята стенаРецепти798СтатииСъветиКоментари49Форумни теми5Постове във форума84За менИзпрати съобщениеточки18349

Знае ли някой как се правят бутер закуски? Имам предвид, да не са хрупкави бутерки, ами като меките бутер закуски, които продават или като кроасан? Нещо такова. Или няма как да го направя сама вкъщи?

Вероятно се очаква да знам отговора на този въпрос, но съм по-нова в тази сфера и затова - може ли някой да ми обясни какво е "кувертюр"?

Трябват ми за една рецепта задължително пълномаслени кокосови стърготини. И се чудех, тези кокосови стърготини, които ги продават за украса, пълномаслени ли са? Защото гледах на опаковката, но никъде не пише дали са или не са. И ако не са, някой знае ли откъде бих могла да си купя такива?

Има няколко рецепти, които си бях харесала в интернет, но са с авокадо, а никога не съм го разбирала този плод. А ми се ще да пробвам и нещо такова, по-различно. Знам, че когато го купиш, повечето пъти още не е готов за ядене и е горчив, когато е неузрял. Чака се някакво време докато узрее напълно и чак тогава може да се консумира, но знаете ли как мога да разбера дали е узрял, когато го взимам или кога е узрял, докато го чакам и вече ще мога да го ползвам?

Някой може ли да ми помогне? Как става това канене на приятел, за което пише?