Рая Андонова

Мастър Шеф
Моята стенаРецепти798СтатииСъветиКоментари49Форумни теми5Постове във форума84За менИзпрати съобщениеточки18348

Вероятно се очаква да знам отговора на този въпрос, но съм по-нова в тази сфера и затова - може ли някой да ми обясни какво е "кувертюр"?

Трябват ми за една рецепта задължително пълномаслени кокосови стърготини. И се чудех, тези кокосови стърготини, които ги продават за украса, пълномаслени ли са? Защото гледах на опаковката, но никъде не пише дали са или не са. И ако не са, някой знае ли откъде бих могла да си купя такива?

Има няколко рецепти, които си бях харесала в интернет, но са с авокадо, а никога не съм го разбирала този плод. А ми се ще да пробвам и нещо такова, по-различно. Знам, че когато го купиш, повечето пъти още не е готов за ядене и е горчив, когато е неузрял. Чака се някакво време докато узрее напълно и чак тогава може да се консумира, но знаете ли как мога да разбера дали е узрял, когато го взимам или кога е узрял, докато го чакам и вече ще мога да го ползвам?

Някой може ли да ми помогне? Как става това канене на приятел, за което пише?