Рая Андонова
Рая Андонова
Мастър Шеф

Моите форумни теми

Рая АндоноваКак да направя Бутер закуски?
Знае ли някой как се правят бутер закуски? Имам предвид, да не са хрупкави бутерки, ами като меките бутер закуски, които продават или като кроасан? Нещо такова. Или няма как да го направя сама вкъщи?
Рая АндоноваВъпрос за шоколадов кувертюр. Какво е кувертюр?
Вероятно се очаква да знам отговора на този въпрос, но съм по-нова в тази сфера и затова - може ли някой да ми обясни какво е "кувертюр"?
Рая АндоноваВъпрос за Кокосови стърготини
Трябват ми за една рецепта задължително пълномаслени кокосови стърготини. И се чудех, тези кокосови стърготини, които ги продават за украса, пълномаслени ли са? Защото гледах на опаковката, но никъде не пише дали са или не са. И ако не са, някой знае ли откъде бих могла да си купя такива?
Рая АндоноваКога авокадото е узряло?
Има няколко рецепти, които си бях харесала в интернет, но са с авокадо, а никога не съм го разбирала този плод. А ми се ще да пробвам и нещо такова, по-различно. Знам, че когато го купиш, повечето пъти още не е готов за ядене и е горчив, когато е неузрял. Чака се някакво време докато узрее напълно и чак тогава може да се консумира, но знаете ли как мога да разбера дали е узрял, когато го взимам или кога е узрял, докато го чакам и вече ще мога да го ползвам?
Рая АндоноваПокани приятел - как става?
Някой може ли да ми помогне? Как става това канене на приятел, за което пише?