Здравейте!Използвала съм течна сладкарска сметана на Май дей Вита(може да се използва и червената на Май дей Кремио).Загрявам сметана,без да завира и добавям шоколада .Бъркам докато се разтопи,оставям да се охлади - първо на стайна температура,след това в хладилника(стяга бързо). След това разбивам ,ако много е стегнал ,добавям още малко сметана и доразбивам .
Радвам се,че ястието ви е харесало.Пекох във форма с изпъкнало дъно,след обръщане се получава вдлъбнатина,в която се слага пълнежа. Ако искате,може да снимам формата и да я кача към рецептата.
Съжалявам ,че не знаете какво е сиромашко мезе,но това е наименованието на продукта(срещала съм го и като бабино мезе) и няма как да го напиша по друг начин. Продава се във вакуумирана опаковка,кръгла форма и съдържа свински кожички и подправки .
Моите коментари