Г-жо Тракова обикновенно на това му викаме по друг начин, но в превод сие сютляч. От ястие на ястие си има разлика. Имената може да се повтарят,но това не означава, че е едно и също. А и не слагам повече от 1 в. ч. ориз на 3 л.. Защо ли? Защото гледам да е по течно, щото го пасирам като лека каша за детето. Ако не сте обърнали внимание съм уточнила, че това е Детска закуска.
Нищо не куца в рецептата. Аз например го обичам без захар. Всеки го прави различно.ако всеки прави нещо по един и същи начин какъв е смисълът да се публикуват рецепти и опит. Що се отнася до името в моя край му викаме Сютляч.
Браво. Затова на вълка шията му е дебела, защото върши работата си сам. Харесвам, когато и мъжете имат принос в кухнята. Все пак това е съвместен живот.
Биволското мляко е много полезно. А сиренето става просто нямам думи. Не прилича на имитиращите в магазините. Един залък и усещаш, че това наистина е сирене. Отдавна вече не купувам от магазина. Правя си домашно. В моя край има и биволи. Така че не ми е трудно да си набавя биволско мляко.
Моите коментари