Моите коментари

Тъй като не обочам оцет, салатата я правя без оцет.
Освенизброените продукти, слагами сладка царевица.
Аз добавих и колбас към моите филийки
Заповядай. С блага дума ще е още по-вкусна.
Май не, а доста калорични.
Слагам на окото колкото трябва да поеме.но тестото да е меко
Правилно предполагаш-шоколадово марципанови блокчета са. Но за жалост вече трудно се намират едновремешните. те повечко ми харесват.
Готвих два варианта- с пилешко и с телешко. И двата варианта имат специфичен вкус.
Аз ги пържа в течен маргарин. Трудно се намира, а и е малко скъпичък.
Мекиците са идеална неделна закуска!
Това е лично ваша преценка. Всеки сам решава как да си гледа детето и с какво да го храни.
Г-жо Тракова обикновенно на това му викаме по друг начин, но в превод сие сютляч. От ястие на ястие си има разлика. Имената може да се повтарят,но това не означава, че е едно и също. А и не слагам повече от 1 в. ч. ориз на 3 л.. Защо ли? Защото гледам да е по течно, щото го пасирам като лека каша за детето. Ако не сте обърнали внимание съм уточнила, че това е Детска закуска.
Нищо не куца в рецептата. Аз например го обичам без захар. Всеки го прави различно.ако всеки прави нещо по един и същи начин какъв е смисълът да се публикуват рецепти и опит. Що се отнася до името в моя край му викаме Сютляч.
Браво. Затова на вълка шията му е дебела, защото върши работата си сам. Харесвам, когато и мъжете имат принос в кухнята. Все пак това е съвместен живот.
Биволското мляко е много полезно. А сиренето става просто нямам думи. Не прилича на имитиращите в магазините. Един залък и усещаш, че това наистина е сирене. Отдавна вече не купувам от магазина. Правя си домашно. В моя край има и биволи. Така че не ми е трудно да си набавя биволско мляко.
Зависи от брашното и и сиренето. Ако сиренето не е домашно, а имитиращо малко сухи стават. Аз ги правя с домашно биволско сирене
Сърнешкото месо става много вкусно. В гювече не съм пробвала. Аз го правя в тенджера с моркови, лук и подправки и става нещо превъзходно!