Моите коментари

Илияна Димова коментира:
Благодаря за отговора , Ваня ! Много красиви , прекрасни питки !
Илияна Димова коментира:
Много е красива. Тестото и питката трябва ли предварително да втасват и на колко градуса е хубаво да е нагрята фурната , трябва ли предварително да се включва само на долно нагряване или с долно и горно нагряване едновременно . На моята фурна изгоря нагревателя за горещ въздух и сега и свиквам да пека само с реотаните - долен и горен .
Илияна Димова коментира:
Много е красива
Илияна Димова коментира:
любимото ни апетитно мезе, а на жар са сигурно, още по-голяма вкусотия
Илияна Димова коментира:
горчица на прах , разбирам като смлян синап, а той се използва консервиращо, но за количеството не знам дали не е много , не е уточнено колко са общо бурканите туршия
Илияна Димова коментира:
Много се извинявам, исках да гласувам с 5 точки , но не знам , как се получиха 3 ! Извинявам се вота ми е за 5 точки !
Илияна Димова коментира:
Благодаря за рецептата, имаме круши и много ми харесва идеята за сладкиш с вкусни круши
Илияна Димова коментира:
Много полезна комбинация, прекрасно предложение , аз вземам канела така с малко кисело мляко, и семена на ябълките хапвам , но по-малко , защото е опасно да се прекалява с консумацията им, в големи количества , прочетох че може да са токсични, ябълки похапвам с голямо удоволствие ,Благодаря за рецептата , много хубава идея !
Илияна Димова коментира:
Много вкусна рецепта ! Благодаря за идеята !
Илияна Димова коментира:
Прекрасна идея, много ми харесва рецептата
Илияна Димова коментира:
много красиви и апетитни , но от къде да взема такива формички
Илияна Димова коментира:
Много ми харесва рецептата, прекрасна идея и много красиво
Илияна Димова коментира:
На солничката написани ли са съставките на Бачковска шарена чубрица
Илияна Димова коментира:
Купувам от квартално магазинче, има различни видове брашна . Сигурно има и в големите магазини. Има лек ябълков аромат.
Илияна Димова коментира:
Благодаря за рецептата сладкото е много вкусно
Илияна Димова коментира:
Червен пипер и черен пипер, пушените ребра придават аромат, но по вкус може да се ръснат и други подправки