Много е красива. Тестото и питката трябва ли предварително да втасват и на колко градуса е хубаво да е нагрята фурната , трябва ли предварително да се включва само на долно нагряване или с долно и горно нагряване едновременно . На моята фурна изгоря нагревателя за горещ въздух и сега и свиквам да пека само с реотаните - долен и горен .
горчица на прах , разбирам като смлян синап, а той се използва консервиращо, но за количеството не знам дали не е много , не е уточнено колко са общо бурканите туршия
Много полезна комбинация, прекрасно предложение , аз вземам канела така с малко кисело мляко, и семена на ябълките хапвам , но по-малко , защото е опасно да се прекалява с консумацията им, в големи количества , прочетох че може да са токсични, ябълки похапвам с голямо удоволствие ,Благодаря за рецептата , много хубава идея !
Моите коментари