Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Искам да ги направя, но се чудя какви бисквити - чаени или обикновени?
Анонимен коментира:
Абсолютно нищо не се получи. Напълно сурова остава отвътре, все едно да направите мнооого дебела палачинка, естествено че няма да се изпече отвътре.
Анонимен коментира:
Не разбирам как всички получихте толкова страхотни локумки. А как трябва да изглеждат? Никой не е споделил снимка. Според продуктите си представям меки ронливи локумки, а моите станаха тъмни (като типов хляб) неизпечени отвътре и с твърда коричка отвън, въпреки че съм пекла на 140-150 градуса. В рецептата не пише поне ориентировъчно колко време и на колко градуса се пече.