Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Renkata»Моите коментари

Моите коментари

Renkata коментира:
Здравей Сия, как сме? Искам да те попитам, че написала си рецептата с къри сос, а като я чета нищо не разбрах. Ай така не се прави къри сос, аз лятото бях готвач на морето и е съвсем различно от това, което ти предлагаш?
Renkata коментира:
Г-жо така съм го яла цял живот, така нашите и родните са го правили и аз продължавам така да го правя. Навсякъде се прави различно, опитайте и ще ви хареса!!!!!!!
Renkata коментира:
щипка сода, олио малко в сместа, другото е само колко за подмазване на тигана, а водата също е малко (на око), колкоо да се разреди яйцето, по този начин е по-пухкава :)
Renkata коментира:
Браво! Искам парче за мен! ха ха
Renkata коментира:
Лимоново .. :D
Renkata коментира:
Уникални са, Вили! Ще ги пробвам някой ден. :)
Renkata коментира:
А крушовица след 2 дни бие на бира, след 3-4 дни на вино и след седм вече бие на шампанско,накрая ако му затвориш капачката фучи като шампанско. :D Колко по престоява толкова по алкохолно става! Като имаме круши ще спретно едно, може да се отбиете за по едно коктейлче. хаха
Renkata коментира:
Ха, много интересно си го направила! :)
Renkata коментира:
Пропуснати са картофите, те са лечебни, дори удължават живота!!!
Renkata коментира:
Красиво аранжирано!
Renkata коментира:
Станали са чудни!
Renkata коментира:
Обожавам свинско със зеленце! Сийче, моля те прати ми една порция! :)
Renkata коментира:
Йее много яко се е получило! Вили страхотна си! :)
Renkata коментира:
Само да поясна, че калция от животински продукти не се усвоява!!!
Renkata коментира:
Ти си спец по картофите :D
Renkata коментира:
Това си е така нали няма месо, ако ги нямаше яйцата и млякото щеше да е веганско, само че снимката е сбъркана има колбас.
Renkata коментира:
Интересна рецепта! Да ви е сладко! Харесвам заешко, само че майка ми я прави по по-различен начин.