Здравей Сия, как сме?
Искам да те попитам, че написала си рецептата с къри сос, а като я чета нищо не разбрах. Ай така не се прави къри сос, аз лятото бях готвач на морето и е съвсем различно от това, което ти предлагаш?
Г-жо така съм го яла цял живот, така нашите и родните са го правили и аз продължавам така да го правя. Навсякъде се прави различно, опитайте и ще ви хареса!!!!!!!
щипка сода, олио малко в сместа, другото е само колко за подмазване на тигана, а водата също е малко (на око), колкоо да се разреди яйцето, по този начин е по-пухкава :)
А крушовица след 2 дни бие на бира, след 3-4 дни на вино и след седм вече бие на шампанско,накрая ако му затвориш капачката фучи като шампанско. :D
Колко по престоява толкова по алкохолно става!
Като имаме круши ще спретно едно, може да се отбиете за по едно коктейлче. хаха
Моите коментари