Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Renkata»Моите форумни постове

Моите форумни постове

RenkataКакви ястия готвите за мразещите лук и чесън?
Няма такива, при нас всички ядат!
RenkataКакви са вашите предложения за изкушения по случай 8 март?
Много хубав въпрос, аз от няколко дни мъдря нещо и все още не съм попаднала на идея.
RenkataДовършете изречението: Най-смешната случка в моята кухня беше...
Аз като правях тортила и реших за посигурно да го обърнах над мивката и то все че всичко там изпадна .. ха ха другия случай при отварянето на фурната излезе голяма пара и аз се развиках пожар, пожар, ха ха и всички на юруш дойдеха
RenkataКакви традиционни ястия пробвате из България?
Хубав въпрос! Ами много са ми любими, но има много неща където не ги знам, нито съм ги пробвала, но и на това ще му дойде времето.
RenkataСолено или сладко повече приготвяте?
Хубаво е да има от 2те неща, но опр сладкото е по-рядко.
RenkataИмате ли запазени семейни рецепти?
Естествено, че кой няма? Това е начина да се запази нещо българско сред поколенията!
RenkataЗа и против маслото
Определено съм за маслото, ако сравняваме маргарина, който е по-вреден.
RenkataКакво ще предложите за следващия месец?
Аз мисля, че оценяването на рецепти трябва да падне тежестта в/у администратора. Независимо дали е лесна или трудоемка. Да хората нямат време да приготвят вечер след работа изморени да приготвят ястие което се прави 1-2 часа...Трябва да бъдат всички оценени рецепти иначе по тази логика пак ще има мърморещи за точки!!! Може да се направи категория "Празници" и по този начин там да се слагат какви са обичайте на България, със сигурност там ще са по трудоемките рецепти и може да се получава повече точки за тях. Нещо такова трябва да се измисли. Всеки да бъде оценен по един или друг начин! За да сме равни, а не да има сръдни!!!
RenkataКакво ще предложите за следващия месец?
Ха, това стъпка по стъпка ще стане рецептата с 20 снимки, еми освен направете си видео и таман ще гледаме 1-2 часа филм :y: :y: :y: Вие не сте добре в кой век живеем, хората едно време не са има ли фотоапарати, камери... вие искате стъпка по стъпка да ви се каже как се реже лук, моркови, как се пърже.... някой ако ви даде рецепта на ръка, случайно да нямате албум със снимки на рецептата ... Явно трябва да ви се обяснява като на малко дете!
RenkataОбезсмисля ли ти се трудът?
Явно да!!!! Всеки мрънка защо всеки ден се натиска бутона сготви за да трупа точки, във форума пуска по 1000 отг не знам си щоо.... а аз се питам как става да качваш по 10-15 рецепти на ден???? след като бутона ти е ограничен на 6 пъти , което е по-реално... човек на ден готви по 3-4 яденета да кажем ... едни и същи хора ще си печелят през месец според мен трябва и това да се ограничи до 5-6 пъти на ден да се качва рецепта, иначе изглежда много фалшиво!!!!
RenkataВъпрос за Кокосови стърготини
Аз си взимам на Биосет засега нямам оплакване, важното да се гледа годността, че когато е към края стават ужасни, аз си купих на друга фирма бяха гадни не си спомням как се казваха
RenkataДесертите от нашето детство
Обичах много баба да ми прави филийки с масло и мармалад и да ги нарязва на малки кубчета и така залъче, по-залъче си ги хапваш, обожавах течни шоколад, който майка правеше и т.н. имаше много неща и бяха свестни, направо ми липсват.
RenkataКакво приготвяте с пролетните зелении - коприва, спанак, киселец.
Яхнийка с коприва, киселеца не ми е фен, спанак нямам спомен дали съм яла.
RenkataКакво мислите за плодовите бири и Бири Фреш?
Друго си е чисто, иначе така комбинирани повече ударя на безалкохолно и много не ми допадат!