Моите коментари

Биляна Владова коментира:
страхотно изглеждат меденките
Биляна Владова коментира:
това как се смята времето е много полезна информация, не го знаех. Благодаря
Биляна Владова коментира:
с толкова много подправки 100% ще са страхотни и много ароматни
Биляна Владова коментира:
най ги обичам когато са с ром
Биляна Владова коментира:
по мързеливият начин на крем карамел, доста често го правя и аз
Биляна Владова коментира:
мислех за празника да правя подобен десерт, но този много ми хареса е май ще е този
Биляна Владова коментира:
не съм специалист в правенето на кашкавал, това е съвет който ми даде главният технолог на мандрата в Елена. познавам е човек който работи в тертер и от него получех същият съвет точно за домашният кашкавал.
Биляна Владова коментира:
до сега не съм пробвала с морков, звучи интересно
Биляна Владова коментира:
аз знам, че минимум 8-9 часа трябва да е затиснат
Биляна Владова коментира:
любимите ми, аз ги мажа и с малко масло докато са топли
Биляна Владова коментира:
много апетитно изглежда, тъкмо постя е много хубава идея
Биляна Владова коментира:
и аз понякога слагам, но не винаги
Биляна Владова коментира:
тази вечер ще ги направя така, за всякакви зеленчуци е подходяща нали
Биляна Владова коментира:
любима салата на моето семейство
Биляна Владова коментира:
тази супа я правех на братовчедка ми когато леля ми я оставяше да я гледам много я обичаше
Биляна Владова коментира:
до сега не съм пробвала, мисля че е време
Биляна Владова коментира:
тази идея ми допадна много, само да свършат постите и ще я изпробвам
Биляна Владова коментира:
много красиво изглежда, предполагам е и толкова вкусно