Изпробвала съм различни варианти на маслени кремове,но винаги са ми твърде "тежки" на вкус. С прясно мляко не си спомням да съм опитвала, крема по- нежен и лек ли е !?
Статията е много полезна,аз обаче не си представям да седнем с приятели на по бира и ... Дакфрут :)) Идеите обаче са много добри ако не за замества, то за разнообразяване и обогатяване на менюто, особенно за децата,като се има в предвид,че голяма част от тях не обичат много месо.
Когато приготвям сладкиш със сладко си приготвям сместта и 2/3 от нея сипвам в тавичка и запичам до полуготовност,след това изваждам тавата сипвам отгоре сладкото,сипвам и останалата смес и доизпичам. Сладкиша си бухва добре и е идеално изпечен. Опитайте имам качена рецепта за кекс торта който е приготвен по този начин и е страхотен.
Моите коментари