Моите коментари

Наталия Петрова коментира:
Страхотна рецепта! Не съм приготвяла леща по този начин.
Наталия Петрова коментира:
Страхотна е! Аз слагам магданоз вместо копър.
Наталия Петрова коментира:
Според мен ако замениш маргарина с масло и намалиш какаото на 1 с.л. на Йоткер и 2-3 с.л. захар ще се получи много добре. Правя подобна глазура за негърче и никога не ми е горчала.
Наталия Петрова коментира:
Може би е заради по тънката кора. Аз правя едни мекички със същата смес ,но по тънко ги точа и стават кухи,разрязвам ги лъко и ги пълня и се получават страхотно. Незнам как е правилно да се наричат така ги знам. В нашия край мекици и катми правим с мая само бухти със сода.
Наталия Петрова коментира:
:)) Благодаря:))все пак говорим за малко тесто,за бухти което не втасва и несе точи тънко,не за къпана баница примерно ...Опитайте,току виж се окаже по- лесно и бързо от колкото се опитвате да го представите.
Наталия Петрова коментира:
Може и домашен може и от магазина.В случая е от магазина.
Наталия Петрова коментира:
Тестото се меси за 1 минута,ако за 1 минута може да се запали толкова олио значи сте права. Друг е въпроса кой колко може да меси. Не съм срещала рецепта която да пасва на вкуса и възможностите на всеки,така че всеки може да прецени възможностите си и да действа според тях.
Наталия Петрова коментира:
А защо "селски " чушки ?
Наталия Петрова коментира:
Правя подобно ястие,но без моркови. Ще пробвам другия път по твоя начин. Чушките от консерва ли са или прясно изпечени?
Наталия Петрова коментира:
Аз съм повече фен на солените ястия,но по някога ми се дояждат странни комбинации и ще опитам задължително. Какво сладко би препоръчала:)
Наталия Петрова коментира:
Уникална вкусотия!
Наталия Петрова коментира:
Радвам се! Да ти е жива и здрава.
Наталия Петрова коментира:
Явно мойта баба е доста възрастна,защото не ми е споменавала да са имали салам едно време още по- малко телешки. Предимно домашна пъстарма и луканка правеха до колкото си спомням.
Наталия Петрова коментира:
Брашно няма ли?
Наталия Петрова коментира:
Не съм пробвала. Зимата ще пробвам като имам кисело зеле.
Наталия Петрова коментира:
С прясно зеле се приготвя. Уникално вкусно е опитай,не коства нито много време нито усилия и си заслужава.
Наталия Петрова коментира:
Ще опитам задължително. Благодаря
Наталия Петрова коментира:
Шамфастъка печен ли е или суров? Сиренето не се ли овкусява? И се пише " предварително " не " преждевременно " :)