Моите коментари

Наталия Петрова коментира:
Хаха- вола печен за гарнитура:))
Наталия Петрова коментира:
Напомня ми на оризов пудинг,аз прибавяме и малко задушени ябълки,страхотна рецепта. За жалост обаче в къщи само аз съм фен на такива десерти и почти не ги приготвям.
Наталия Петрова коментира:
Артериите не са проблем. Хората ядат черва и артериите не са по-различни. Друг е проблема обаче, че сърцата трябва да се разцепят и почистят хубаво от съсиреците кръв с който са пълни от вътре.Като гледам тук не са почистени.И в описанието не пише да са.
Наталия Петрова коментира:
Получили са се страхотни, аз бих махнала кимиона и чубрицата и бих сложила магданоз :)
Наталия Петрова коментира:
Няма проблем,щом не ви допада не го правете. Въпрос на вкус е не само тази,а и която и да е рецепта. На мен приготвянето ми е отнело 10 мин.затова съм дала толкова време, на някой може да отнеме и 1 час всичко опира до готвача. Блягодаря,че споделихте впечатлението си.
Наталия Петрова коментира:
Всичко зависи от фурната,а моята не е силна.Всеки може да си прецени.
Наталия Петрова коментира:
Ехаа... добре ,че в диетата имам ден за месо. Поредната ти вкусотия..
Наталия Петрова коментира:
Това е снимка качена от администраторите и не отговаря на рецептата. Преди време когато качиш рецепта без снимка се слагаше снимка от администраторите.Сега вече си остава рецепта без снимка.
Наталия Петрова коментира:
Десерта е страхотен,само дето маслени крем е много тежък.
Наталия Петрова коментира:
Рецептата ми допада,но не бих сложила кренвирши. Сръбска наденица или пикантна обикновена наденица щеше да е по - добре. Но въпрос на вкус.
Наталия Петрова коментира:
Страхотна статия. Много интереса.
Наталия Петрова коментира:
Изглежда много апетитно, но никакъв набухвател ли не е използван.
Наталия Петрова коментира:
Изглежда суров от вътре или е от снимката?
Наталия Петрова коментира:
Олиото е 1/3 ч.ч. в бързанита съм сгрешила. Извинявам се ,ако може нека администраторите го поправят.
Наталия Петрова коментира:
Много е красив и елегантен десерта,за вкуса не се съмнявам. С каква приставка е оформен крема,много ми харесва.