Алооо, Даниела!!!! Ква е тая злоба?!? Жената е редактор на сайта, малко повече уважение!!!! Не сте Вие човекът, който ще казва кой да спре и кой не да готви! Големи злобари сте бе!!
Това не е никакъв Болонез! Ква е тая целина, тва прясно мляко, този колбас?!? Ако един италианец види тази рецепта, ще се спука от смях!! Не се излагайте така, моля ви се!!!
Въпреки мнението на някои индивиди в сайта, смея да твърдя, че знам доста неща и винаги съм готова да помагам, ако мога, ако нещо те интересува, пиши на лични
Благодаря ти за хубавите думи, Данче, но и аз имам много да уча, дори и от теб! Това, че работя като готвач, не означава, че знам всичко! Уча се още, въпреки, че ако поискаш мога да ти споделя доста от нещата, които знам! За мен ще е удоволствие! А колкото до похвалата- наистина си я заслужаваш!
Няма за какво да ми благодариш! Казвам, каквото мисля! Това ястие и тази презентация са наистина достойни за Мастър шеф! В момента тече кастинг- запиши се!
В оригиналното песто не се слага балсамов оцет! Оригиналното песто се прави със зехтин, не с олио! И не видях нито пармезана, нито кедровите ядки! Това не е абсолютно никакво песто!
Моите коментари