Теодора Мещерова

Помощник Готвач
Моята стенаРецепти136Статии74СъветиКоментари229Форумни теми8Постове във форума217За менИзпрати съобщениеточки3849
Теодора Мещерова коментира:
Алооо, Даниела!!!! Ква е тая злоба?!? Жената е редактор на сайта, малко повече уважение!!!! Не сте Вие човекът, който ще казва кой да спре и кой не да готви! Големи злобари сте бе!!
Теодора Мещерова коментира:
Това не е никакъв Болонез! Ква е тая целина, тва прясно мляко, този колбас?!? Ако един италианец види тази рецепта, ще се спука от смях!! Не се излагайте така, моля ви се!!!
Теодора Мещерова коментира:
Можеш да започнеш от сега! Питай каквото пожелаеш!
Теодора Мещерова коментира:
Въпреки мнението на някои индивиди в сайта, смея да твърдя, че знам доста неща и винаги съм готова да помагам, ако мога, ако нещо те интересува, пиши на лични
Теодора Мещерова коментира:
Благодаря ти за хубавите думи, Данче, но и аз имам много да уча, дори и от теб! Това, че работя като готвач, не означава, че знам всичко! Уча се още, въпреки, че ако поискаш мога да ти споделя доста от нещата, които знам! За мен ще е удоволствие! А колкото до похвалата- наистина си я заслужаваш!
Теодора Мещерова коментира:
Трябва да си любител готвач и никога да не си стъпвал в професионална кухня, сам трябва да си научил всичко, за да може да се явиш в това предаване!
Теодора Мещерова коментира:
Няма за какво да ми благодариш! Казвам, каквото мисля! Това ястие и тази презентация са наистина достойни за Мастър шеф! В момента тече кастинг- запиши се!
Теодора Мещерова коментира:
Рецептата е за истински Мастър Шеф! Браво!
Теодора Мещерова коментира:
Къде Ви са морковите, къде ви е босилекът? Това не са никакви спагети Болонезе!!!
Теодора Мещерова коментира:
Пропуснала съм да напиша, че захарта се слага при яйчената смес
Теодора Мещерова коментира:
Щом пишете статии, би трябвало да знаете, че цитирайки даден човек думите му се поставят в кавички!
Теодора Мещерова коментира:
Златни ръце имаш, Ваня! Честит празник!
Теодора Мещерова коментира:
Рецептата е страхотна! Аз използвах шприц и ги направих по този начин! Иначе използвах същите продукти!
Теодора Мещерова коментира:
В оригиналното песто не се слага балсамов оцет! Оригиналното песто се прави със зехтин, не с олио! И не видях нито пармезана, нито кедровите ядки! Това не е абсолютно никакво песто!
Теодора Мещерова коментира:
Мисля, че статията е добра, но аз достатъчно добре съм описала турската кухня като цяло в моята статия!
Теодора Мещерова коментира:
За близнаци не съм съгласна! Аз съм Близнаци и обожавам готвенето и кулинарията!