Теодора Мещерова

Помощник Готвач
Моята стенаРецепти136Статии74СъветиКоментари229Форумни теми8Постове във форума217За менИзпрати съобщениеточки3849
Теодора Мещерова коментира:
Пицата добре, ама за интервали между думите да сте чували? Пишете рецепти- добре, но поне ги пишете грамотно бе хора! Редакторите защо не обръщат внимание на тези неща?
Теодора Мещерова коментира:
На сос Бешамел винаги се слага индийско орехче
Теодора Мещерова коментира:
Този метод за съчетаване на храни на молекулярна основа се нарича фууд пиъринг. Обяснила съм го подробно в една от статиите си
Теодора Мещерова коментира:
Госпожо, аз съм професионален готвач и мога да Ви уверя, че рецептата е такава, каквато трябва да бъде!
Теодора Мещерова коментира:
Първо брашното трябва да се запържи, да замирише на пържено брашно! Второ- млякото се кипва в отделна тенджера и когато заври към него се добавя така нареченото "Ру"- разтопено масло, в което е запържено добре брашно! Това нещо може да се използва и за други сосове!
Теодора Мещерова коментира:
В момента готвя Вашата рецепта! Страхотна е! Само че не добавих целина!
Теодора Мещерова коментира:
Не виждам продуктите за палачинките?
Теодора Мещерова коментира:
Съжалявам, станало е объркване
Теодора Мещерова коментира:
Комбинацията от зеле и пилешко изобщо не ми се струва добра?
Теодора Мещерова коментира:
Интересна история, интересно пътуване сте имали май?
Теодора Мещерова коментира:
Интересни съвети, въпреки, че повечето съм ги споменала в една от моите статии! За кюфтетата, ако искате да ги запазите по-сочни, не изтисквайте хляба от течността, в която сте го натопили, така стават по-пухкави, наистина, от опит го казвам. Доматите се попарват за секунди, колкото да омекне кожата и след това веднага се изваждат и се охлаждат под студена вода
Теодора Мещерова коментира:
Браво, Бени! Страхотна статия!
Теодора Мещерова коментира:
Стана много вкусна! Поздравления за рецептата!
Теодора Мещерова коментира:
Аз добавих и ребърца! Стана невероятна вкусотия!
Теодора Мещерова коментира:
Рецептата си е описана точно и ясно! Така знам рецептата от приятелка, за това така съм я обяснила! Блата трябва да се пече около 15 минути и то на силна фурна, защото ако е на слаба- ще изсъхне! Все намирате кусури на другите! Не се бия в гърдите, че е най-доброто, на което съм способна, но рулото наистина си го бива! Опитайте! Случва се в бързината човек да забрави да напише някои неща! В тестото за блата се добавят двата белтъка, които са отделени от жълтъците за крема. Следователно, в продуктите за тестото има написани яйцата, които са необходими. А в крема, само необходимите за това жълтъци! Айде спрете да се заяждате! Ако рецептата ми не ви допада, не я коментирайте, не я гледайте и толкова!
Теодора Мещерова коментира:
Благодаря ви много за хубавите думи!
Теодора Мещерова коментира:
Ще се пробва! Много апетитно изглежда!