Господине, радвам се, че сте сготвили рецептата и се надявам да добавите снимка на Вашите спагети! И откъде Ви хрумна да слагате зелена чушка в Болонезе?!?
Така е! Откакто се помня я правя така и си рендосвам и лука, не само моркова, а каймата размивам във вода и после доразбивам с тел, докато се пържи, за да стане на много фини трохи. Така, когато се реди плънката, самата лазаня става по-плътна и вкусна! Всеки има начин на приготвяне. Впрочем, имам рецепта за лазаня, ако фелаеш, можеш да погледнеш! Хубава вечер
Рецептата е страхотна, но имам само една единствена забележка, ако позволиш- лазанята винаги започва и завършва с бешамел, тоест вместо олио на дъното на тавата се слага бешамел! Добър апетит
Тортата е страхотна. Само искам да попитам нещо- пишеш, че в тестото за блатовете се слага олио, но в необходимите продукти не е упоменато и колко трябва да е.
Моите коментари