Моите коментари

Едното сирене, дето пише 1 бр е излишно. Извинявам се за грешката:)
Аз добавям и морков към доматения сос, става също вкусно. Изглеждат доста апетитно тези пържоли. Огладнях-:)
Аз имам керамичен тиган като този на снимката- същия и съм Много доволна.
За книгата мога да говоря много! Но, първо ще хапна от супата и тогава:) По- вкусно нещо от пилешка супа няма
За чесъна мога да кажа, че ако се смачка с помощта на нож, люспата му пада за секунди.
Като видях заглавието на рецептата се сетих за една книга със същото име. Препоръчвам я горещо. А, колкото до супата, наистина е страхотна
Страхотна торта! И аз обичам да правя такива!
На кулинарен език му се вика полумесец, не луничка.
Всеки ред имах предвид
Аз не слагам чесън и маслини. Морковите и лука ги настъргвам, а каймата размивам във вода, а после я доразбивам с тел, докато се готви. Между всеки слагам кашкавал.
Наистина един истински готвач трябва да умее да експериментира. Важното е накрая да е вкусно. Аз също експериментира м много. Рецептата наистина е хубава.
В оригиналната рецепта за сос Болонезе, както и за самите спагети, не се слагат сметана и яйца. Иначе изглежда красиво, браво за което
Сия, всеки ден изненадваш с нещо ново и различно. Изглежда доста апетитно. Твоите мъже са късметлии с готвач като теб
Изглежда доста добре. Ще си го приготвя. Вили, страшен майстор си!
Много интересна статия! Всеки ден човек научава по нещо ново!
Изглеждат доста апетитно! Ще ги пробвам!
По принцип не слагам маргарин, но днес реших да сложа. Изяде се буквално за секунди! Много я харесаха :)
В хотела, в който работех го правеха с готово тесто за пица, намазано с разстопено масло, в което има чеснова паста, поръсва се с настърган кашкавал и се пече. Супер става