Моите коментари

Какво ли не прави човек за пари! Това е отвратително!
Мария, пишете се за голяма кулинарка, ама поне да си бяхте изчистили периферията на тигана преди да снимате или да го бяхте сложили в чиния! Нищо лично, никой не е перфектен, ама все пак малко повече старание!
До готовност имам предвид, че трябва месото да се проверява от готвещия го и да го пече толкова, колкото иска да е изпечено. Аз го оставих съвсем леко ал денте
Ше я направя с удоволствие! Невероятно изглежда
Ммм, ще ме почерпиш ли, ако ти дойда на гости с тези изкушения?
Непременно ще ги направя при първа възможност
Правила съм подобно нещо, само че със сини сливи и без соса. Наистина стават вкусни.
Обожавам марулята! Много е вкусна
Равни количества мляко и сметана се кипват и към тях се добавят сирената и се бърка до разтапяне
Този сос, който сте направили е куатро формаджо- или казано на български четири сирена.
Така е, но все пак е доста полезна, защото е зърнена култура.
Браво! Научих нещо интересно!
Ами пиши ми съобщение или тук, с удоволствие ще ти помогна с каквото мога и знам. Благодаря за хубавия коментар
Моля, няма за какво! Радвам се, че съм била полезна
Изглеждат много апетитно. Ще ги сготвя. Веднага отиват в графа любими
Гответе момичета! Ще се радвам да ми кажете дали ви е било вкусно.
Чудни са. Ще се радвам да ги опиташ