Да, стана вкусно, в магазина понякога казвам на машина да ми го нарежат.Правила съм го и с филе с малко мазничко от пъстрото и пак стана добре.Въпрос на вкус, могат да го направят желаещите с каквото те харесват.
И аз обичам такава, с кашкавал, но обелени домати /не е хубаво да се слага с кора/, сирене. Сиренето може и топено да е. С босилек /пресен/ става добре ако се сложи. Правя различни теста и пици, но най обичам и аз от този вид.
Сладко с нярязани на парчени смокини е. В моя край се казва сладко, зная го като сладко с нярязани на парчени смокини и затова така съм го написала. Става за мазане на филии, за пълнеж на палачинки, прибавя се в кексове, сладкиши /като една от съставките/.Верни са пропорциите - 3 кг. плод и 1 кг. захар.Повечето хора му казват конфитюр. Защо толкова ви изненадват пропорциите? Прочитайки рецептата става ясно какъв вид е и за какаво. Това не е гъст сироп с цели смокини или гладък мармалад.Ще кача още снимки, за да се види консистенцията.
Голямо майсторство. Ето сега слагам 5 звезди. Много хубаво наредена.Първото което прави впечатление е вида. Рецептата е много добра и е трудоемка, но като гледам резултата си струва.
Моите коментари