Моите коментари

Марияна коментира:
Направих тестото по рецептата и се получи много добре.Закуските станаха много вкусни.Добра рецепта,благодаря.
Марияна коментира:
Много хубава погача. Поздравления! Изображението на коня също е много красиво.
Марияна коментира:
Изключително, изключително красиво, с добре направени детайли!
Марияна коментира:
Така е, има бедни салати, но и богати. Бедни са също редена салата за ракия, картофена салата, салата с моркови и зеле, зелена салата и др.
Марияна коментира:
Да, стана вкусно, в магазина понякога казвам на машина да ми го нарежат.Правила съм го и с филе с малко мазничко от пъстрото и пак стана добре.Въпрос на вкус, могат да го направят желаещите с каквото те харесват.
Марияна коментира:
Свинско жарено филе, купено от магазин.
Марияна коментира:
Добре изглежда, добре запечено. Виното ще придаде хубав вкус.Хубави съставки в рецептата. Хареса ми. Сия, защо е тарикатско? :)
Марияна коментира:
Получава се нещо като тараторче с малко овесени ядки и магданоз. Ще изпробвам.Със сигурност ще е здравословна и лека.
Марияна коментира:
Рецептата е много добра. Много добре изглежда питката-бухнала е, има приятна коричка.Сусама ще даде хубав вкус.
Марияна коментира:
Красива визия на тортата. Браво!
Марияна коментира:
И аз обичам такава, с кашкавал, но обелени домати /не е хубаво да се слага с кора/, сирене. Сиренето може и топено да е. С босилек /пресен/ става добре ако се сложи. Правя различни теста и пици, но най обичам и аз от този вид.
Марияна коментира:
Трябва ли леко да се сплескват като при шницелите?
Марияна коментира:
Сладко с нярязани на парчени смокини е. В моя край се казва сладко, зная го като сладко с нярязани на парчени смокини и затова така съм го написала. Става за мазане на филии, за пълнеж на палачинки, прибавя се в кексове, сладкиши /като една от съставките/.Верни са пропорциите - 3 кг. плод и 1 кг. захар.Повечето хора му казват конфитюр. Защо толкова ви изненадват пропорциите? Прочитайки рецептата става ясно какъв вид е и за какаво. Това не е гъст сироп с цели смокини или гладък мармалад.Ще кача още снимки, за да се види консистенцията.
Марияна коментира:
Малко странни на вкус ми се сториха, но ги хапнахме до една.
Марияна коментира:
Стана много вкусен бюрек. Залях го с домашно прясно мляко и яйца.Много добра рецепта.Пекох го повече време.
Марияна коментира:
Голямо майсторство. Ето сега слагам 5 звезди. Много хубаво наредена.Първото което прави впечатление е вида. Рецептата е много добра и е трудоемка, но като гледам резултата си струва.
Марияна коментира:
Какво е количеството на водата? Захарта не е ли много?
Марияна коментира:
При месенето ще трябва да добавите още течност около 1 ч.ч, може вода на това количество брашно.