Обикновени, но много вкусни се получиха. Сложих и яйце сварено /подариха ми няколко домашни и използвах от тях/ заедно с др. съставки и филийките ми се получиха много жълти.Стават и бързо. Подходящи и за експресна слетобедна закуска.
Моята баба правеше такива, но ги пържеше в олио от двете страни.В Добруджа им казваме Гюзлеми.Моя позната-туркиня ги прави по вашият начин.Едно е сигурно - много са вкусни.
Много вкусна салата.Правила съм я и става много добре но я нямам снета.Браво за хубавата рацепта!
Искам да попитам пробвали ли сте с консервирано цвекло, защото ми подариха и ми се ще да опитам.Традиционно руско ястие.
Не е много-1/3 ч.л сода и 1/3 пакетче бакпулвер.Един обикновен кекс се слага например 1 пакетче бакпулвер.Ако направиш само с 1/3 сода например няма да ти бухнат и да са толкова меки.Рецептата е изпробвана във времето и се получава добре.
Хубава рецепта смятам. По този начин не съм го правила, но ще пробвам. Изклежда много добре. Със сигурност и апетитно.Сушените /няма от къде да си взема такива/ мога ли да заменя с мариновани?
Първото което прави впечетление са цветовете в ястието - червено, оранжево, жълто. Изглежда много добре. И със сигурност много вкусно. Поздравления!Рецептата също е много добра.
Моите коментари