Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
От кога тутманика стана баница?
Анонимен коментира:
Много хубаво, но това не би трябвало да се нарича тутманик. По скоро видоизменена с мая мързелива баница или шупла както и казват някъде.
Анонимен коментира:
До #Ани Не може да се ползва сода, ако в рецептата замениш прясното мляко с кисело тогава може, просто трябва да има реакция за содата за да може да набухнат.
Анонимен коментира:
Маята в тази рецепта е излишна, това са си обикновенни кори, които в случая са навити не е смислено да се ползва мая.
Анонимен коментира:
Това са си мекици, бухти са само когато са с кисело мляко и сода, ползвате ли мая вече са мекици.
Анонимен коментира:
Няма как да е тирамису това нещо без маскарпоне, просто пишете бишкотена торта с крема сирене и сметана.