Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари6Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки5
- Анонимендобави коментар към: Най-вкусната домашна вита баницапреди 5 годиниНай-вкусната домашна вита баница25.11.2018Вита баницаОт кога тутманика стана баница?
- Анонименгласува за: Лучник по селскипреди 7 годиниЛучник по селски09.01.2016Лучник
- Анонимендобави коментар към: Бърз и пухкав тутманикпреди 8 годиниБърз и пухкав тутманик23.11.2018ТутманикМного хубаво, но това не би трябвало да се нарича тутманик. По скоро видоизменена с мая мързелива баница или шупла както и казват някъде.
- Анонимендобави коментар към: Американски палачинкипреди 8 годиниАмерикански палачинки03.09.2017Американски палачинкиДо #Ани Не може да се ползва сода, ако в рецептата замениш прясното мляко с кисело тогава може, просто трябва да има реакция за содата за да може да набухнат.
- Анонимендобави коментар към: Вита баницапреди 8 годиниВита баница29.07.2018Вита баницаМаята в тази рецепта е излишна, това са си обикновенни кори, които в случая са навити не е смислено да се ползва мая.
- Анонимендобави коментар към: Домашни бухти с маяпреди 8 години, преди 8 годиниДомашни бухти с мая23.12.2018БухтиТова са си мекици, бухти са само когато са с кисело мляко и сода, ползвате ли мая вече са мекици.
- К КНикога не съм опитвала, винаги ги правя с мляко! С мая са като мекици!Харесва миОтговор1
- Анонимендобави коментар към: Тирамису Наслада за 30 минутипреди 9 годиниТирамису Наслада за 30 минути05.12.2021ТирамисуНяма как да е тирамису това нещо без маскарпоне, просто пишете бишкотена торта с крема сирене и сметана.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest