Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Рецептата е добра, но името и е тотално НЕВЯРНО...!!! Няма телешко осо буко, има osobuco. И какво е особуко..??? Ами това е нашия телешки джолан. А в рецептата става въпрос за тънки телешки пържоли...!!??? От дълги години живея в Аржентина и зная това...
Анонимен коментира:
Това е моята рецепта, така си ги правя аз. Обаче прибавям дафинов лист, черен пипер на зърна и вместо захар - мед...!!!
Анонимен коментира:
Да, крачета, опашки и уши....Сега я правя. Поуварих ги, отпених и ги изчистих от косъмчета. Сега е в херметика с кромид, черен пипер на зърна и дафинов лист. Морков не сложих, защото сладни. А, сол също сложих...!!! В Буенос Айрес е зима сега, та.....Поздрави...!!!!
Анонимен коментира:
Любима рецепта. Поне два пъти в месеца се прави в къщи. Поздрави от зимния Буенос Айрес...!!!
Анонимен коментира:
Vkusno e. I az si ia pravia...
Анонимен коментира:
Време е да си го направя на фурна