Вальо

Новак
Моята стенаРецепти2СтатииСъветиКоментари36Форумни теми1Постове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки131
Вальо коментира:
Аз бих сложил подправките след. Да ги пържим ми идва малко тежко.
Вальо коментира:
Добре се получи! Аз добавих и малко гъби.
Благодаря за идеята!
Вальо коментира:
Ако е по едър джолан това време му е малко, според мен. За по сигурно аз първо го варя под налягане 1 ч.
Вальо коментира:
Това по скоро е супа, а ако се сложи лук ще стане яхния.
Вальо коментира:
Много добра идея! Ще го направя и снимам. Благодаря!
Вальо коментира:
Станаха добре. Следващия път ще пропусна царевичното брашно.
Вальо коментира:
Аз бих сложил червения пипер секунди преди доматите. Иначе това е рецептата!
Вальо коментира:
Добре се получи.
Аз го направих на едно руло, с мерака да заприлича на виенски ;)
Корите стават прекалено хрупкави, но на следващия ден беше супер и не остана!
Вальо коментира:
Добре се получи.Благодаря за рецептата.
Аз лично имам забележки към моето изделие, но близките ми го харесаха
и няма помен вече от него ... ! ;)
Вальо коментира:
Ще го пробвам с готово бутер тесто и да видим.. Ако стане добре, ще снимам :)
Вальо коментира:
Моята машина няма такава програма- 15 мин.
Има програма "тесто" - 90 мин.
Дали ще стане с нея, като засичам 15 мин. и после наново?
Вальо коментира:
Демек, разточваш корите с плънката между тях ?
Вальо коментира:
Много добре се получи.Благодаря за идеята!
Вальо коментира:
Добре се е получило!Поздравления!
Вальо коментира:
Да, много добра идея !
Ще ги направя. Това пие много вино ;) ))
Вальо коментира:
Много добре!
Аз слагам и джоджен , чесън , целина червен и черен пипер .
С по едно тънко резенче картоф запушвам чушката.
Вальо коментира:
Изглежда много добре ! Поздравления !
Ще го направя непременно .
Вальо коментира:
За тези, които не знаят пуска е мехура на прасето.
Според мен солта е малко.
"Това е най-соленият месен деликатес по нашите земи – слагат се почти 40 грама сол на кг месо.
(стандартите допущат най-много 25 гр и по изключение)."
Това е цитат от тук:
Иначе изглежда много добре.Поздравления!