Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Вальо»Моите коментари
Вальо
Вальо
Новак

Моите коментари

Вальо коментира:
Тежка, ха ха, това ш от къде....
Вальо коментира:
Като има брашно в запръжката не става ли много тешжка ? Аз не слагам. ,;)
Вальо коментира:
Ако е по едър джолан това време му е малко, според мен. За по сигурно аз първо го варя под налягане 1 ч.
Вальо коментира:
Това по скоро е супа, а ако се сложи лук ще стане яхния.
Вальо коментира:
Много добра идея! Ще го направя и снимам. Благодаря!
Вальо коментира:
Станаха добре. Следващия път ще пропусна царевичното брашно.
Вальо коментира:
Аз бих сложил червения пипер секунди преди доматите. Иначе това е рецептата!
Вальо коментира:
Добре се получи. Аз го направих на едно руло, с мерака да заприлича на виенски ;) Корите стават прекалено хрупкави, но на следващия ден беше супер и не остана!
Вальо коментира:
Добре се получи.Благодаря за рецептата. Аз лично имам забележки към моето изделие, но близките ми го харесаха и няма помен вече от него ... ! ;)
Вальо коментира:
Ще го пробвам с готово бутер тесто и да видим.. Ако стане добре, ще снимам :)
Вальо коментира:
Моята машина няма такава програма- 15 мин. Има програма "тесто" - 90 мин. Дали ще стане с нея, като засичам 15 мин. и после наново?
Вальо коментира:
Демек, разточваш корите с плънката между тях ?
Вальо коментира:
Много добре се получи.Благодаря за идеята!
Вальо коментира:
Добре се е получило!Поздравления!
Вальо коментира:
Да, много добра идея ! Ще ги направя. Това пие много вино ;) ))
Вальо коментира:
Много добре! Аз слагам и джоджен , чесън , целина червен и черен пипер . С по едно тънко резенче картоф запушвам чушката.
Вальо коментира:
Изглежда много добре ! Поздравления ! Ще го направя непременно .
Вальо коментира:
За тези, които не знаят пуска е мехура на прасето. Според мен солта е малко. "Това е най-соленият месен деликатес по нашите земи – слагат се почти 40 грама сол на кг месо. (стандартите допущат най-много 25 гр и по изключение)." Това е цитат от тук: Иначе изглежда много добре.Поздравления!