Вальо
Вальо
Новак

Моите коментари

Вальо коментира:
Става страхотна ! Поздравления ! Сминдух и червен пипер , това са подправките ! Слагам чесън в сока при варенето и на прах в паприковането . Още и джоджен .
Вальо коментира:
Мераклийска работа! Браво на Майстора Рибагина !
Вальо коментира:
Аз специално правя тестото в машината за хляб. Пека ги с по препечена коричка и стават страхотни.
Вальо коментира:
п.п. само ще метна повечко сиренце :) ;)
Вальо коментира:
Много добра идея! Хареса ми и ще я направя ! Рибагина, както винаги на ниво ! ;) Браво !
Вальо коментира:
Кори, масло, орехи, канела, захар, лимонов сок - това е баклавата. Тука по скоро става дума за вариации на тема тригуна.
Вальо коментира:
Много добра рецепта ! Поздравления ! Ще я пробвам но със свинско и чесън .
Вальо коментира:
Забравих сиренето ;) , а то е 600-700 гр. , тоест около 100-120 гр. на кора.
Вальо коментира:
Изглежда страхотно ! Непременно ще опитам да я направя . Само че ще сложа повечко сирене ;)
Вальо коментира:
Добрата стара мекица от едно време.Бяха по 4 ст. ;) )) Правеха ги сутрин рано.Едната мекичарка е на тестото, а другата на казана с олио.
Вальо коментира:
Това е баницата ! Поздравления ! Някои слагат масло, яйца, кисело мляко и др.- не е грешка. Но това е класиката.
Вальо коментира:
Много добра рецепта! Баба ми я правеше едно време.Ех години, години ! .. ;)
Вальо коментира:
Класика ! Браво ! +1 за джожена, Рибагина. А наденицата - сурова, на скарата и после в тавата.
Вальо коментира:
Добра рецепта ! Вече продават на много места кори на килограм. По дебели са и баницата става по месеста.Но за тях ще трябва повечко сиренце и масълце ;)
Вальо коментира:
Много добре изглежда! Поздравления ! Хлебопекарната ползваш само за омесване, или пускаш програма „тесто за пица„? Аз ползвам програмата и там си е заложено първото втасване.
Вальо коментира:
Богата на продукти.Браво!Ще я пробвам. Дали няма да стане по-добре, ако се направи с по дебелите кори.
Вальо коментира:
А ако нямат дупка са си супер мекици. Аз лично, понеже ме мързи, правя тестото в машината за хляб. Може и 20 гр. алкохол да се добави за да не са много мазни.
Вальо коментира:
"УНИВЕРСАЛНО ТЕСТО ЗА БАНИЦИ И ПИЦИ" - няма такова нещо. Тестото за баница е без мая.