Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
В рецептата е споменато ,че трябват 2 пиперки.Това е много малко за лютеница.Да не би да се касае за 2 кг.
Анонимен коментира:
Каква е вместимоста на чаената чаша?
Анонимен коментира:
След попарването на чорбаджийския пипер ,саламурата прибавя ли се към салатата?
Анонимен коментира:
Сметаната готварска или сладкарска трябва да е?Защото готварската е без захар и не знам дали като се разбива ще стане на пухкав крем.
Анонимен коментира:
Искам да попитам каква е големината на тавата?Като гледам на снимката,предполагам че блата се пече в тавата на фурната.Мисля че е от значение дебелината на блата ,за да не се чупи като се завива,за това питам.
Анонимен коментира:
А тези фигурки отгоре как са се получили?Сигурно ли е че тази снимка е на същата баница
Анонимен коментира:
За да стане пухкав блата все пак е важен и размера на тавата.Какъв е той,защото ако е по-голям от необходимото,може да стане много тънък.
Анонимен коментира:
Тези 2 и половина чаени чаши брашно не са малко множко? Все пак става въпрос за сос ,а не за тесто.Каква е правилната пропорция м/у мляко и брашно?
Анонимен коментира:
При тези 3 кг. домати и без варене не е ли рядка лютеницата?
Анонимен коментира:
Лука суров ли се смила или се вари?И второ питане лютеницата не се пържи а само се разбърква със съставките и се затваря така ли?
Анонимен коментира:
Явно вода не се добавя,а не се ли изпарява бързо течността от доматите и да остане сухо?