Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
За да не хваща коричка се добавя краве масло.
Анонимен коментира:
Търсех рецепти за "правилно" варене на картофи - с кора, без кора, рязани, цели...Попаднах на тази и много ми допадна.
Анонимен коментира:
Много ми харесва рецептата. А това, че снимката е на друг сладкиш става ясно от надписа върху нея - дали е от автора на рецептата или качена от сайта. Аз предпочитам да има някаква снимка, макар и не автентична, отколкото да няма нищо.
Анонимен коментира:
А може ли да разберем правилната последователност за термообработка на продуктите?
Анонимен коментира:
За колко време и при каква температура се пече, а картофите не трябва ли да се обработят предварително?
Анонимен коментира:
Благодаря :) Пробвах го, много е лесно и красиво!
Анонимен коментира:
Много красиви снимки, как се режат чери доматите, че да се получат цветенцата?
Анонимен коментира:
Аз го приготвям в своеобразен шейкър - стъклено бурканче от кафе с плътнозатваряща се капачка.
Анонимен коментира:
Освен това е много лесна, винаги се получава и е мекичка и на другия ден. Страхотна погача!
Анонимен коментира:
Тази статия е точно за мен :) Не вярвам особено за зодиаците и пристъпих към статията на шега, обаче казаното тук напълно отговаря на кулинарните ми предпочитания.