Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Може да работите като професионален готвач, но това което сте написала е пълна глупост. Ясно, че майстор готвача разбира колкото вас.
Анонимен коментира:
1.Зукини с патладжан? - това би трябвало да се разбира като тиквички с патладжан 2.Паста зукини? -такава паста няма 3. Чесъна не може да се пържи 30 мин. По принцип се запържва за 2-3 мин и след това се изважда,. просто трябва да овкуси олиото.
Анонимен коментира:
По името на рецептата разбирам, че е “Ечемик с гъби и спанак“ а в рецептата е написан ориз? Това което познавам с това име е паста “Orzo:“
Анонимен коментира:
Лютеницата не е позната в Италия. Може с всякакъв вид домати
Анонимен коментира:
Италианската кухня е лесна. Но така направени толкоз богато тези фусили, за италианеца не му остава нищо друго, освен да изкара до вечеря. Италианците ядат много неща, но по–малко. Италианският начин на хранене е много различен от нашия. 1.Като първо ястие винаги е паста или ориз и за една порция се движат в рамките на 80 - 100 гр. Затова използват малко съставки. 2. Второто им ястие е винаги някакво месо приготвено по различни начини. 3. След второто ястие задължително някаква салата. Може да има и някакъв вид сирене, салам прошуто от многото които съществуват в Италия. 4. И накрая за десерт от пресни плодове и може да с допълни и някакъв сладкиш. 5. И накрая задължително 1 кафе за храносмилане. Има и още много неща за италианската кухня.