Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Пълни глупости! Затлъстяването става не от ядене на мазно, а от ядене на сладки и тестени изделия!! Колкото до диабета - той е автоимунно заболяване.
Анонимен коментира:
Някои хора наивно си мислят, че на етикета на стоката е описано всичко което се съдържа в продукта?!?...
Анонимен коментира:
E къде да ги намерим тия натурални продукти?? В магазина и на пазара ги няма!! А да си ги произведе сам не всеки може! Тя и земята отдавна вече е отровена...
Анонимен коментира:
Иван 10:06 Ще караш на шопска салата, сок от моркови, цитруси и ленено масло... Не е зле да правиш и леки физически упражнения за стягане мускулите на тялото и най-вече на гърба!
Анонимен коментира:
Да бе да! Доктора, та доктора - като че ли той знае всичко и е хванал Господ за шлифера! Докторите по принцип живеят доста по-малко от пациентите си, така че не могат да бъдат нито пример, нито пък някакъв критерий за пациента... Повечето доктори просто биват финансирани от пациентите си...
Анонимен коментира:
Зелен чай!! Той има 4 пъти повече кофеин от кафето! Но има и танин, както и катехини - фенолни съединения, проявяващи се като антиоксиданти. Танинът пък удължава ефекта на зеления чай до 48 часа! Освен че разширява кръвоносните съдове, зеленият чай има и мощен дехидратиращ ефект! Тоест изхвърля голямо количество излишна вода от тялото, което в комбинация със съдоразширяващия ефект доста добре сваля кръвното.
Анонимен коментира:
Нитроглицерин е по-добре!!
Анонимен коментира:
Вредни са разбира се! Всичко преработено е вредно! Нито едно животно в природата не готви!! Трябва да се ядат предимно свежи и пресни храни. Непреработени! Само такива, каквито предлага природата!
Анонимен коментира:
Чер пипер: Понижава риска от рак, спомага храносмилането и отслабването, облекчава подутия корем и газовете, благоприятства метаболизма, а отскоро се откри и неподозиран ефект върху мозъка. Препоръчителната доза от една чаена лъжичка дневно върши чудеса. Загрява при настинка! Опасен е понякога ако се вдишва праха му, а също при проблеми с храносмилателния тракт. Според изследване проведено от Раковия център на университета в Мичиган, едно от основните активни съединения на пипера - пиперина, е способно да възпре развитието на туморни образувания. При комбинацията му с антитуморното съединение на растението куркума - турмерик, неговите противоракови свойства се повишават значително.
Анонимен коментира:
Разширява кръвоносните съдове! И за разлика от пърженото е много по-полезен!
Анонимен коментира:
Как няма да има кръвно и холестерол, като човека, особено градския е винаги стресиран и обездвижен?? Да не говорим, че яде боклуците купени от магазините а не си приготвя храната сам, както е било едно време... Колкото до хапчетата, предписвани от доктора - няма нищо по-вредно от това!! Много по-добре е човек да ползва природните методи за лечение, вместо да пълни джобовете на бялата мафия..
Анонимен коментира:
Къв алкохол, кви "специалисти" бе?? Алкохолът е винаги вреден!! Количеството, което трябва да се пие на ден е НУЛА !!
Анонимен коментира:
E нали точно В6 се използва заедно с лимонена киселина и магнезий за премахване оксалатните камъни от бъбреците??
Анонимен коментира:
Да бе да, Сникерс, Марс и Туикс, Албени - били ГМО и вредни?!? Дрън, дрън. Те не се ли правеха в Турция?? Виж, ако се правят в България - може и да са вредни! Поне какаото им е истинско, за разлика от произвежданите у нас уж "вносни" шоколади като Нестле и Милка, които са си чиста химия - синтетичен аромат шоколад и / или какао, евтина синтетична боя от която след като го изядеш пикаеш червена боя, изкуствен подсладител вместо захар, и неусвоим пълнител - някаква гума като сгъстител, или пък модифицирано нишесте и малтодекстрин.
Анонимен коментира:
Шоколадът, особено черният, е изключително вреден! и опасен за здравето!! И то най-малко заради калоричността му. Шоколадът е наркотик!!, заради какаото, което съдържа, както и кафето! Черният шоколад съдържа много какао и предизвиква бързо пристрастяване, заради пуриновия алкалоид теобромин!! Има хора, пристрастени към какаови продукти, които ядат чисто какао, на лъжици и в сух вид, без да го разтварят в каквото и да било, и дори го шмъркат!! Зелено или печено, какаото и кафето са си незабранени от закона наркотици!!! Прекаляването с тях може да доведе не само до подагра и запушване на артериите, но и до сърдечна декомпенсация и смърт!