Не, Зари ,не се стерилизират.Пълнят се в бурканчета ,дори и веднага може да се ползва .Аз тази година не съм правила защото ми останаха от миналата година .Пропуснала съм да пиша , ако остане от подправката може да се ползва и догодина ,нищо и няма .В нея има 1 килограм едра сол и самата тя става много солена ,за което внимавайте когато прибавяте към ястието ,да не го пресолите .Именно солта държи подправката да не се разваля и да издържа толкова много време .
Краси ,пуснала съм рецепта със снимка .Ако ми я приемат ,ще прочетеш ,ако ли не ,аз ще ти пиша на лични и ще ти обясня подробно . Става лесно,и бързо ,а е много хубава .
Копирах линка ,за да видиш рецептата ,но нещо не ми го приема -не знам защо .Напиши на търсачката която е към групата "Домашна подправка" и ще ти излезе рецептата .Но пак казвам ,моята не е същата ,аз обясних по- горе .
Благодаря Краси .Няма как да не знам "какво представлява тази домашна подправка" при наличието ,че аз съм приготвила ястието .Това е подобна рецепта на ето тази - ,но аз не стерилизирам нищо ,просто смилам всичко ,но слагам 1 кг едра сол , затварям и прибирам за зимата .Мисля ,че бях публикувала тук ,но сега не мога да намеря .Обещавам да се поразровя и ако наистина съм пропуснала ,ще напиша рецепта .
Моите коментари