Благодаря, Николай! Всъщност аз не знам как да се прецени каква е водната чаша. Пък 200 мл май може да си мине за водна, нали. Радвам се, че си харесал!
Благодаря, Ели! Аз онзи ден правих с нектарини - 3 бр, които като претеглих бяха 700 грама, което ми се стори много, но пък с тестото идва добре плодът.
Благодаря, Мария! Ами то, както и да се сготви агнешкото, почти са едни и същи рецептите с малко разлики. Със сигурност, това, което ще сготвиш и ти ще бъде уникално и вкусно!
Здравейте, Сави! На-напред моля, простете за закъснелия отговор, странно, че едва сега видях коментара... Благодаря за милите думи, те топлят. Да, когато слагам захарен чаршаф върху торта, подмазвам с крем - маслен или сметанов. А в кейк Батенберг, например, който преди време съм публикувала, там под бадемовия марципанов чаршаф блата е намазан с малко сладко. Хубав Празник!
Благодаря, Криси, за хубавите думи! Всъщност всичко, което приготвям е все с достъпни за джоба продукти и обикновено, които се харесват у дома. Извинете за закъснелия отговор на коментара, нещо ми е убягнало.
Моите коментари