Даниела Русева
Даниела Русева
Готвач

Моите коментари

Даниела Русева коментира:
Благодая за доверието, с пожелание за много вкусни усещания!
Даниела Русева коментира:
Привет, Роси! Радвам се, че сте предпочели тази рецепта и че ви харесва. Благодаря! Ако меденките се издълбаят и запълнят с кремчето по рецептата, със сигурност ще ви харесат още повече. Тогава стават още по-вкусни и омекват.
Даниела Русева коментира:
Да, нямат набухвател. Просто се разбива много добре маслото със захарта да побелее. Надявам се да ви харесат! Благодаря!
Даниела Русева коментира:
Привет, Лилс! Не съм ги правила печени във фурна, но винаги може да се пробва. Струва ми се, че са си по-хубави пръжнати на тиганче. Ако ще се правят във фурна, може би ще е добре първо да се постави в тавата готварска хартия. Върху нея да се сипва по лъжица от сместа и веднага да се сложат да се пекат в силно сгорещена предварително фурна на 220 градуса. Така мисля, че ще станат. Защо пък да не станат, ще са печени.
Даниела Русева коментира:
Благодаря, Мария! Да, хрупкави и ароматни!
Даниела Русева коментира:
Радвам се, че са ви харесали. Да, и със зеленчуци, със сигурност е вкусно.
Даниела Русева коментира:
Разбира се, че става с различни плодове! Чудесно разхлаждащо за летните дни. И аз ви благодаря!
Даниела Русева коментира:
И аз благодаря, радвам се, че ви е харесало!
Даниела Русева коментира:
Благодаря! Да, у дома има едно, което казва: "Сега ще хапна първо котето, за да не изяде мишлето!", а после си хапва сладко и от ушлето на мишлето.
Даниела Русева коментира:
Благодаря! Надявам се да ви се хареса фамилно!
Даниела Русева коментира:
Радвам се, че ви харесва! С поздрав!