Цвети Хаджипеткова
Цвети Хаджипеткова
Чирак

Моите коментари

Мнооого разбираш бе, пълни глупости си написала !
Не пише как се прави застройката ! И се питам картофена супа ли правим или пилешка ?!
Едно време бабите ни само с брашно от манитоба са правели козунаците ! Сигурно затова бяха толкова вкусни !
Не съм съгласна - всеки вид ориз поема различно количество вода.
С 400 гр. сол на 10 л вода зелето става много солено. Слага се 330-340 гр. сол на 10 л вода. Това е рецептата на моят баща и е изпитана през годините.
Krassi11 Благодаря. Винаги има първи път човек да чуе за нещо :).
Според мен доза и половина ще е по-добре за вашата машина.
Благодаря, и аз се радвам, че ви е харесал:).
Ако изям 1 скилида чесън, да не говорим за 6, на моето тяло не му трябват 24 часа за да реагира, а точно няколко минути - ще умра от стомах, понеже имам гастрит !!!
Здравейте. За малка хлебопекарна е супер, моята пече до 1 кг.
Да, може да добавите 1 или 2 с.л. течен подсладител.
65 мл е млякото, няма грешка, не се притеснявайте.
И така никъде не пише колко е общото количество на ориза за ден ?!