Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Току що го направих по горе описаният начин,3х3х3. .. Само да ви кажа с тези продукти 3х3х3 става като подметка няма и пръст дебелина. Ако го сложите в чаша ще стане чуден сигурно! Снимката която виждам със сигурност не е с 3 белътка, 3с.л захар и т. н. Махнете снимката и не подвеждайте хората! И в описанието пишете, че трябва да увеличат продуктите!!! Иначе е вкусен. Сладък!
Анонимен коментира:
Стана невероятно вкусна манджичка! Картофите си се свариха и останаха мекички, въпреки че някой твърдят, че оставали твърдят! Явно някой не доварява манджата!
Анонимен коментира:
Много хубава и вкусна супа.
Анонимен коментира:
Страхотно се получи и не остана!
Анонимен коментира:
Добавих 3 снимки на моят кекс. Надявам се да ви харесват! Пекох го 50 мин. в предварително загрята фурна на 170°С Преди да изсипете сместа във формата в която ще печете, намажете хубаво със масло и посипетес с брашно, за да не ви се залепва кекса при печенето и за по - лесно изваждане след това. Когато сложите кекса да се печете НЕ ГО ОТВАРЯЙТЕ ПОНЕ 20 МИН.
Анонимен коментира:
Аз сложих течна сметана за торти. Добавих още 1 ампула ром и 2с.л какао Ванилия нямах и не съм слагала. Когато стане готов ще ви пратя снимка