Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимки3СтатииСъветиКоментари6Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки15
- Анонимендобави коментар към: Белтъчен сладкиш със сироппреди 6 годиниБелтъчен сладкиш със сироп14.12.2015СладкишиТоку що го направих по горе описаният начин,3х3х3. .. Само да ви кажа с тези продукти 3х3х3 става като подметка няма и пръст дебелина. Ако го сложите в чаша ще стане чуден сигурно! Снимката която виждам със сигурност не е с 3 белътка, 3с.л захар и т. н. Махнете снимката и не подвеждайте хората! И в описанието пишете, че трябва да увеличат продуктите!!! Иначе е вкусен. Сладък!
- Анонимендобави коментар към: Вкусна картофена яхнияпреди 7 годиниВкусна картофена яхния26.04.2021ЯхнииСтана невероятно вкусна манджичка! Картофите си се свариха и останаха мекички, въпреки че някой твърдят, че оставали твърдят! Явно някой не доварява манджата!
- Анонименсготви: Вкусна картофена яхнияпреди 7 годиниВкусна картофена яхния26.04.2021Яхнии
- Анонимендобави коментар към: Супа топчета за ценителипреди 7 годиниСупа топчета за ценители16.03.2023Супа топчетаМного хубава и вкусна супа.
- Анонименсготви: Супа топчета за ценителипреди 7 годиниСупа топчета за ценители16.03.2023Супа топчета
- Анонимендобави коментар към: Печена тиква със захарпреди 7 годиниПечена тиква със захар07.02.2016Печена тикваСтрахотно се получи и не остана!
- Анонименсготви: Печена тиква със захарпреди 7 годиниПечена тиква със захар07.02.2016Печена тиква
- Анонименсготви: Пилаф с кисело млякопреди 7 годиниПилаф с кисело мляко09.03.2012Пилаф
- Анонименсготви: Огретен със сирене и картофипреди 7 годиниОгретен със сирене и картофи24.01.2016Огретен
- Анонимендобави коментар към: Кекс със сметана и орехипреди 7 години, преди 7 годиниКекс със сметана и орехи11.09.2021КексДобавих 3 снимки на моят кекс. Надявам се да ви харесват!
Пекох го 50 мин. в предварително загрята фурна на 170°С
Преди да изсипете сместа във формата в която ще печете, намажете хубаво със масло и посипетес с брашно, за да не ви се залепва кекса при печенето и за по - лесно изваждане след това. Когато сложите кекса да се печете НЕ ГО ОТВАРЯЙТЕ ПОНЕ 20 МИН.
- Adminбраво, супер са станалиХаресва миОтговор
- Дани Цветанова БорисоваБлагодаря Ви!Харесва ми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest