Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Ако искате да икономисате от фолио, намерете си ел тенджера по БДС -68г. Час и десет минути, обръщане и още половин час. Юник!!! И за половината ток на фурната цялата тази работа.
Анонимен коментира:
Все едно аз съм го правил. Две незначителни уточнения-ползвайте капака на гювеча, няма нужда от фолио(затова е гювеч, все пак) и джоланите ги омажете обилно, кой с каквото харесва, преди да ги сложите в гювеча. Още нещо, което минава за гевезелък-прекарайте зарзаватите за бързо през тигана с мас, или масло-по вкус. Да ви е сладко. На мен ми беше :)
Анонимен коментира:
Кат махнеш орехите-стандартни продукти за яхния на Хурна-пиле, патка, заек и тн-пропорциите търпят промени на вкус и може да се добавят други-кис краставици, каперси, грах, бекон и кот се сетите...........
Анонимен коментира:
Не рискувайте с тази рецепта.
Анонимен коментира:
:D :D :D най-смешната рецепта за застройка :D С една чаша брашно ще стане фрикасе и не опитвайте да слагате оцет в прясно мляко :D A застройката се загрява, като се добавя бульн в нея и като се темперира се връща в тенджерата. Да ви е сладко :D
Анонимен коментира:
Определено не е БОДЛИВА.........прегледайте речниците.........
Анонимен коментира:
Бе вие едно кило картофи виждали ли сте! Второ-взимаш две пилета, бутовете и гърдите за печене съответно на фурна и на скара, фенерите-половин час под налягане, остъргваш с лъжицата и останалото е лесно (супичка, лечебна, без кокалче-глейте си работата), и трето- застройка понасям само на шкембе :D