Интересно ми е кой и защо изтри коментара ми?! За пореден път се уверявам, че жените са по-слаби готвачи от мъжете, правят всичко джаста-праста в съотношение "едно към десет", само да убият номера. Ако прочетат съвета ми, ще си оближат не само пръстите, а и тигана, като омаат дробчетата.
Хубаво,само,че има 3 основни грешки:
1. Лукът не се реже на кубчета, а на полумесец и(както е на снимката).
2. Лукът се слага в добре сгорещено олио.
3. Дробчетете първо леко се бланшират, оцеждат се от водата, изстиват и чак тогава се запържват...Иначе, ако се сложат сурови при запържения лук, си пускат водата, почват да врят и всичко в тигана става на пихтия.
Не съм шеф, но този "шеф",който е публикувал тази рецепта,тряа да си хвърли кетапа в кошчето.
Моите коментари