Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Интересно ми е кой и защо изтри коментара ми?! За пореден път се уверявам, че жените са по-слаби готвачи от мъжете, правят всичко джаста-праста в съотношение "едно към десет", само да убият номера. Ако прочетат съвета ми, ще си оближат не само пръстите, а и тигана, като омаат дробчетата.
Анонимен коментира:
Хубаво,само,че има 3 основни грешки: 1. Лукът не се реже на кубчета, а на полумесец и(както е на снимката). 2. Лукът се слага в добре сгорещено олио. 3. Дробчетете първо леко се бланшират, оцеждат се от водата, изстиват и чак тогава се запържват...Иначе, ако се сложат сурови при запържения лук, си пускат водата, почват да врят и всичко в тигана става на пихтия. Не съм шеф, но този "шеф",който е публикувал тази рецепта,тряа да си хвърли кетапа в кошчето.
Анонимен коментира:
И още нещо: заливката не се сипва веднага в/у врялата мусака, а се оставя(мусаката) малко да си почине, около десетина минути...
Анонимен коментира:
Хубаво...Само не разбрах като се смесят белтъците на пяна с останалите продукти,к'во се прави после...Яде се с лъжицата ли...Че довършете си рецептата де!
Анонимен коментира:
Този татарски бифтек не можах да разбера суров ли се консумира?
Анонимен коментира:
Чубрица...на боб...и в същото време нито лист джоджен...