Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари5Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки7
- Анонимендобави коментар към: Пържени дробчета с лукпреди 4 години, преди 1 годинаПържени дробчета с лук16.01.2016Бирени мезетаИнтересно ми е кой и защо изтри коментара ми?! За пореден път се уверявам, че жените са по-слаби готвачи от мъжете, правят всичко джаста-праста в съотношение "едно към десет", само да убият номера. Ако прочетат съвета ми, ще си оближат не само пръстите, а и тигана, като омаат дробчетата.
- Анонимендобави коментар към: Пилешки дробчета с лукпреди 4 години, преди 1 годинаПилешки дробчета с лук24.05.2011МезетаХубаво,само,че има 3 основни грешки: 1. Лукът не се реже на кубчета, а на полумесец и(както е на снимката). 2. Лукът се слага в добре сгорещено олио. 3. Дробчетете първо леко се бланшират, оцеждат се от водата, изстиват и чак тогава се запържват...Иначе, ако се сложат сурови при запържения лук, си пускат водата, почват да врят и всичко в тигана става на пихтия. Не съм шеф, но този "шеф",който е публикувал тази рецепта,тряа да си хвърли кетапа в кошчето.
- Анонименгласува за: Пържени дробчета с лукпреди 4 годиниПържени дробчета с лук16.01.2016Бирени мезета
- Анонимендобави коментар към: Пухкава заливка за мусакапреди 4 годиниПухкава заливка за мусака21.12.2016ЗаливкиИ още нещо: заливката не се сипва веднага в/у врялата мусака, а се оставя(мусаката) малко да си почине, около десетина минути...
- Анонимендобави коментар към: Татарски бифтекпреди 4 годиниТатарски бифтек12.07.2013ГнездаТози татарски бифтек не можах да разбера суров ли се консумира?
- Анонименпубликува в кулинарната мрежапреди 4 годиниТози татарски бифтек не можах да разбера суров ли се консумира?
- Анонимендобави коментар към: Боб яхния със свинскопреди 4 годиниБоб яхния със свинско16.11.2021ЯхнииЧубрица...на боб...и в същото време нито лист джоджен...
- Анонименгласува за: Боб яхния със свинскопреди 4 годиниБоб яхния със свинско16.11.2021Яхнии
- Анонимендобави в любими: Тесто за мекици в хлебопекарнапреди 4 годиниТесто за мекици в хлебопекарна17.05.2022Тесто
- Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 4 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest