Баш Майстора
Баш Майстора
Новак

Моите коментари

Баш Майстора коментира:
Много добра рецепта по-скоро е сходна до турския сутляш само че в гръцкия вариант няма печене на водна баня до получаване на кафява коричка общо взето балканската кухня е много сходна
Баш Майстора коментира:
Тази рецепта за мляко с ориз се различава от българската рецепта и е по-спорна до турския сутляш само че при турския десерт се пече във фурна на водна баня
Баш Майстора коментира:
Добавете и индийско орехче
Баш Майстора коментира:
Накрая настържете сирене.
Баш Майстора коментира:
Най добрата рецепта за ненаситната монахиня
Баш Майстора коментира:
Супер рецепта станах в един от най-големите фенове благодаря продължавайте в същия дух да не обогатявате с кулинарни знания
Баш Майстора коментира:
Това е класическата рецепта за шакшука
Баш Майстора коментира:
Натрошете сиренето васе класическа рецепта за шакшука
Баш Майстора коментира:
Супер рецепта е абсолютно същата като моята това са едни ритуали рецепти тортите на бабите в моята рецепта между лимонада има една чаена чаша прясно мляко
Баш Майстора коментира:
Направих го но добавих и орехи мн сполучлив
Баш Майстора коментира:
супер Рецепта получи се идеално
Баш Майстора коментира:
Много хубава рецепта но аз добавих и една чаена чаша млени орехи става супер
Баш Майстора коментира:
Много хубава рецепта ако се добавя че малко счукани орехи ще стане супер отново сте публикували много сполучлива рецепта благодарим ви
Баш Майстора коментира:
Бакпулвера винаги се добавя към брашното и заедно се пресяват във всички рецепти е така
Баш Майстора коментира:
Много сполучлива рецепта поздравления
Баш Майстора коментира:
Идеално ястие с червено вино
Баш Майстора коментира:
Хубава рецепта подобна на моята само че аз в киселото мляко слагам една чаена лъжичка хлебна сода да шупне млякото