Честно казано 2 л. Вода са прекалено много. Аз ползвах 500 гр готов сварен фасул и се получи тоооллова рядко ,че си беше гола вода,трябваше да го оставя да ври поне час два да се сгъсти и пак е супер рядко. Гарнирайте с. 1 стрък пресен Лук и. Един стрък пресен Чесън. За да има по плътен вкус.
Някакво варене не им трябва на картофите ,правите ги както е по рецепта на 200 предварително загрята фурна,сложете ги по надолу да не загорят отначалото
Съжалявам,но това не се и доближава до рецепта за гаспачо!
Гаспачото не се обработват по никакъв термичен начин и има доста повече зеленчуци в него.
Тази рецепта по скоро е за Салца или някаква доматена чорба или сос.
Моите коментари