Някакво варене не им трябва на картофите ,правите ги както е по рецепта на 200 предварително загрята фурна,сложете ги по надолу да не загорят отначалото
Съжалявам,но това не се и доближава до рецепта за гаспачо!
Гаспачото не се обработват по никакъв термичен начин и има доста повече зеленчуци в него.
Тази рецепта по скоро е за Салца или някаква доматена чорба или сос.
Сготвих го и останах очарован всъщност,очаквах ,че ще е гадно.В Рецептата също е пропуснато да се спомене какво и кога се прави с кимьона... Аз сложих 1 к.л. смлян накрая с 1 к.л. ч.пипер.Стана ароматно и вкусно. Има чорба, тя е от спанака ,също така оставих течноста от нахута,защото беше от буркан.ако беше от консерва щях да отцедя.
Нито първата,нито втората снимка отговарят на рецептата...на първата картофи,които по никакъв начин ги няма в рецептата,на втората всичко плува във сос,а в рецептата няма и помен от добавяне на вода ...
Моите коментари