Даниил Биков
Даниил Биков
Новак

Моите коментари

Даниил Биков коментира:
Кексът е феноменален, опитайте няма да сгрешите.
Даниил Биков коментира:
Супата е страхотна.
Даниил Биков коментира:
Защо не е упоменато количеството на изварата ???
Даниил Биков коментира:
Благодаря за съветите!
Даниил Биков коментира:
Правете всичко по рецепта,нещата стават топ.Аз не сложих Захар, но просто мразя сладко и солено заедно. И не ги овалвах ,защото бяха окей.
Даниил Биков коментира:
Някакво варене не им трябва на картофите ,правите ги както е по рецепта на 200 предварително загрята фурна,сложете ги по надолу да не загорят отначалото
Даниил Биков коментира:
Това е рататуй само до патладжаните и таксите...оттам нататък е абсолютен гювеч! В рататуя няма Гъби...
Даниил Биков коментира:
Червено**
Даниил Биков коментира:
5 глави Лук.... сготвен и то за 5 мин ...това ми звучи като нещо ужасно
Даниил Биков коментира:
Тази рецепта е върхът!!! НО задължително подръжте топчетата във фризера поне 30 минути!
Даниил Биков коментира:
Аз не разбрах ,кубчето Бульон просто се поръсва като подправка ли?
Даниил Биков коментира:
Няколко градуса се пече,за колко време ?!
Даниил Биков коментира:
Чудесно,аз на зеленчуците добавих ,целина ,копър,ким и Магданоз,стана божествено.
Даниил Биков коментира:
Изобщо не разбрах какво го прави специалитет това ястие ...вкусна крем супа.
Даниил Биков коментира:
За 15 -20 минути на 170 градуса орехите ше станат на въглени . На тези градуси за 5-6 мин са готови.
Даниил Биков коментира:
Има червен пипер в съставките,но не пише къде и кога се добавя... иначе стана вкусно.
Даниил Биков коментира:
Съжалявам,но това не се и доближава до рецепта за гаспачо! Гаспачото не се обработват по никакъв термичен начин и има доста повече зеленчуци в него. Тази рецепта по скоро е за Салца или някаква доматена чорба или сос.
Даниил Биков коментира:
Сготвих го и останах очарован всъщност,очаквах ,че ще е гадно.В Рецептата също е пропуснато да се спомене какво и кога се прави с кимьона... Аз сложих 1 к.л. смлян накрая с 1 к.л. ч.пипер.Стана ароматно и вкусно. Има чорба, тя е от спанака ,също така оставих течноста от нахута,защото беше от буркан.ако беше от консерва щях да отцедя.