Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Georgi Marinov»Моите коментари
Georgi Marinov
Georgi Marinov
Новак

Моите коментари

Georgi Marinov коментира:
Така,първо моркови,лук,целина,червено вино,доматен сос/домати,кайма - 80% телешко-20% свинско месо ,дафиноф лист и ПАРЧЕ ЧЕРЕН ШОКОЛАД са основните съставки на БОЛОНЕЗЕ. Запъжваме моркова за секунди,за да си пусне каротина. Добавяме лука и целината. Добавяме каймата Червено вино Доматен сос + дафиноф лист И вече като е почти готово и парчето черен шоколад. Излишно е да казвам за сол и черен пипер на вкус.. 4 звезди за бялото рагу
Georgi Marinov коментира:
След като има гъби,лук и сметана,нека НЕ го наричаме карбонара,ами паста със сметана и гъби например....
Georgi Marinov коментира:
Браво! За първи път виждам някой,който наистина да прави жълтъците на водна баня,както трябва да е! Браво! Само ще направя 3 поправки,пробвай ги и ще кажеш. 1.Гуанчалето е хубаво да се започне в студен тиган, тъй като отделя много по-добре мазнината. 2.Сиренето,което се използва е ПЕКОРИНО,а не ПАРМИДЖАНО, тъй като пекориното е ОВЧЕ сирене и добавя много по-различен и силен вкус. 3.При яйцата е добре да добавиш и почти цялата мазнина от гуанчалето, придава съвсем различен и автентичен вкус. Браво и поздрави!
Georgi Marinov коментира:
Браво! Фен съм на оригинални рецепти!