Georgi Marinov
Georgi Marinov
Новак

Моите коментари

Georgi Marinov коментира:
Браво! За първи път виждам някой,който наистина да прави жълтъците на водна баня,както трябва да е! Браво! Само ще направя 3 поправки,пробвай ги и ще кажеш. 1.Гуанчалето е хубаво да се започне в студен тиган, тъй като отделя много по-добре мазнината. 2.Сиренето,което се използва е ПЕКОРИНО,а не ПАРМИДЖАНО, тъй като пекориното е ОВЧЕ сирене и добавя много по-различен и силен вкус. 3.При яйцата е добре да добавиш и почти цялата мазнина от гуанчалето, придава съвсем различен и автентичен вкус. Браво и поздрави!
Georgi Marinov коментира:
Браво! Фен съм на оригинални рецепти!
.