Georgi Marinov

Новак
Моята стенаРецепти10СтатииСъвети5Коментари4Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки309
Georgi Marinov коментира:
Така,първо моркови,лук,целина,червено вино,доматен сос/домати,кайма - 80% телешко-20% свинско месо ,дафиноф лист и ПАРЧЕ ЧЕРЕН ШОКОЛАД са основните съставки на БОЛОНЕЗЕ.
Запъжваме моркова за секунди,за да си пусне каротина.
Добавяме лука и целината.
Добавяме каймата
Червено вино
Доматен сос + дафиноф лист
И вече като е почти готово и парчето черен шоколад.
Излишно е да казвам за сол и черен пипер на вкус..
4 звезди за бялото рагу
Georgi Marinov коментира:
След като има гъби,лук и сметана,нека НЕ го наричаме карбонара,ами паста със сметана и гъби например....
Georgi Marinov коментира:
Браво! За първи път виждам някой,който наистина да прави жълтъците на водна баня,както трябва да е! Браво! Само ще направя 3 поправки,пробвай ги и ще кажеш.
1.Гуанчалето е хубаво да се започне в студен тиган, тъй като отделя много по-добре мазнината.
2.Сиренето,което се използва е ПЕКОРИНО,а не ПАРМИДЖАНО, тъй като пекориното е ОВЧЕ сирене и добавя много по-различен и силен вкус.
3.При яйцата е добре да добавиш и почти цялата мазнина от гуанчалето, придава съвсем различен и автентичен вкус.
Браво и поздрави!
Georgi Marinov коментира:
Браво! Фен съм на оригинални рецепти!