Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Georgi Marinov в Gotvach.bg
Georgi Marinov

Новак
Моята стенаРецепти10СтатииСъвети5Коментари4Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки301
Georgi Marinovдобави рецепта със снимка: Равиоли с рагу (туку) по рецепта от Генуапреди 4 месеца
Равиоли с рагу (туку) по рецепта от Генуа17.03.2025
Georgi Marinovдобави рецепта със снимка: Пиле с ориз без варенепреди 5 месеца
Пиле с ориз без варене27.01.2025
Georgi Marinovдобави рецепта със снимка: Горещ шоколад със сметанапреди 5 месеца
Горещ шоколад със сметана24.01.2025
Georgi Marinovдобави МАЙСТОРСКА рецепта СЪС снимка: Паста с крем и чипс от кейлпреди 6 месеца
Паста с крем и чипс от кейл19.01.2025
Georgi Marinovгласува за: Спагети Болонезепреди 6 месеца
Спагети Болонезе27.02.2023
Georgi Marinovдобави коментар към: Спагети Болонезепреди 6 месеца
Спагети Болонезе27.02.2023Така,първо моркови,лук,целина,червено вино,доматен сос/домати,кайма - 80% телешко-20% свинско месо ,дафиноф лист и ПАРЧЕ ЧЕРЕН ШОКОЛАД са основните съставки на БОЛОНЕЗЕ. Запъжваме моркова за секунди,за да си пусне каротина. Добавяме лука и целината. Добавяме каймата Червено вино Доматен сос + дафиноф лист И вече като е почти готово и парчето черен шоколад. Излишно е да казвам за сол и черен пипер на вкус.. 4 звезди за бялото рагу
Georgi Marinovгласува за: Спагети Карбонара с гъби и беконпреди 6 месеца
Спагети Карбонара с гъби и бекон27.02.2023
Georgi Marinovдобави коментар към: Спагети Карбонара с гъби и беконпреди 6 месеца
Спагети Карбонара с гъби и бекон27.02.2023След като има гъби,лук и сметана,нека НЕ го наричаме карбонара,ами паста със сметана и гъби например....
Georgi Marinovгласува за: Спагети Карбонара по оригинална италианска рецептапреди 6 месеца
Спагети Карбонара по оригинална италианска рецепта07.09.2024
Georgi Marinovдобави коментар към: Спагети Карбонара по оригинална италианска рецептапреди 6 месеца, преди 3 месеца
Спагети Карбонара по оригинална италианска рецепта07.09.2024Браво! За първи път виждам някой,който наистина да прави жълтъците на водна баня,както трябва да е! Браво! Само ще направя 3 поправки,пробвай ги и ще кажеш. 1.Гуанчалето е хубаво да се започне в студен тиган, тъй като отделя много по-добре мазнината. 2.Сиренето,което се използва е ПЕКОРИНО,а не ПАРМИДЖАНО, тъй като пекориното е ОВЧЕ сирене и добавя много по-различен и силен вкус. 3.При яйцата е добре да добавиш и почти цялата мазнина от гуанчалето, придава съвсем различен и автентичен вкус. Браво и поздрави!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest