Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Georgi Marinov в Gotvach.bg
Georgi Marinov
Новак
Моята стенаРецептиСтатииСъветиКоментари2Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки237
- Georgi Marinovгласува за: Спагети Карбонара по оригинална италианска рецептапреди 11 часа Спагети Карбонара по оригинална италианска рецепта07.09.2024Спагети
- Georgi Marinovдобави коментар към: Спагети Карбонара по оригинална италианска рецептапреди 11 часа Спагети Карбонара по оригинална италианска рецепта07.09.2024СпагетиБраво! За първи път виждам някой,който наистина да прави жълтъците на водна баня,както трябва да е! Браво! Само ще направя 3 поправки,пробвай ги и ще кажеш. 1.Гуанчалето е хубаво да се започне в студен тиган, тъй като отделя много по-добре мазнината. 2.Сиренето,което се използва е ПЕКОРИНО,а не ПАРМИДЖАНО, тъй като пекориното е ОВЧЕ сирене и добавя много по-различен и силен вкус. 3.При яйцата е добре да добавиш и почти цялата мазнина от гуанчалето, придава съвсем различен и автентичен вкус. Браво и поздрави!
- Georgi Marinovдобави коментар към: Спагети Болонезе по оригинална италианска рецептапреди 11 часа Спагети Болонезе по оригинална италианска рецепта30.11.2024СпагетиБраво! Фен съм на оригинални рецепти!
- Georgi Marinovгласува за: Спагети Болонезе по оригинална италианска рецептапреди 11 часа Спагети Болонезе по оригинална италианска рецепта30.11.2024Спагети
- Georgi Marinovсготви: Салата Бурата с Айсбергпреди 11 часа Салата Бурата с Айсберг10.01.2025Зелена салата
- Georgi Marinovдобави рецептата: Шоколадова торта Чипотле без брашнопреди 11 часа
- Georgi Marinovдобави рецептата: Кето бургерпреди 11 часа
- Georgi Marinovдобави рецептата: безглутеново суфлепреди 13 часа
- Georgi Marinovдобави рецепта със снимка: Класическа турска халвапреди 13 часа
- Georgi Marinovдобави СЪВЕТ: Защо вътрешността на ананаса не се яде?преди 13 часа
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest