Georgi Marinov
Новак
Моята стенаРецептиСтатииСъветиКоментари2Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки237
- Georgi Marinovдобави коментар към: Спагети Карбонара по оригинална италианска рецептапреди 13 часа Спагети Карбонара по оригинална италианска рецепта07.09.2024СпагетиБраво! За първи път виждам някой,който наистина да прави жълтъците на водна баня,както трябва да е! Браво! Само ще направя 3 поправки,пробвай ги и ще кажеш. 1.Гуанчалето е хубаво да се започне в студен тиган, тъй като отделя много по-добре мазнината. 2.Сиренето,което се използва е ПЕКОРИНО,а не ПАРМИДЖАНО, тъй като пекориното е ОВЧЕ сирене и добавя много по-различен и силен вкус. 3.При яйцата е добре да добавиш и почти цялата мазнина от гуанчалето, придава съвсем различен и автентичен вкус. Браво и поздрави!