Mariane
Mariane
Джедай

Моите коментари

Mariane коментира:
Приемам покани за похапване на такива бушети по всяко време :)
Mariane коментира:
Изключително майсторство!!! Случайно да имате фен клуб, към който да се присъединя?
Mariane коментира:
Следващият път вместо да ги замразявате във фризер, ни ги изпратете. Обещаваме, че и трошичка няма да остане :)
Mariane коментира:
Пече се в момента. Ако остане нещичко, ще я снимам :)
Mariane коментира:
Една страхотна идея за Коледа! Добринка, благодаря ти за рецептата и най-вече - за подробните обяснения:)
Mariane коментира:
Ооо, любимият ни. Нищо няма да остане до довечера!
Mariane коментира:
Да, това за маслото съвсем го проспах. Ралица, благодаря ти за бързия отговор. Непременно ще я сготвя и ще пиша как е станала!
Mariane коментира:
Стават още по-вкусни, когато над маслото и под кашкавалената смес сложите малко шунка, пушено филе или някакъв колбас :)
Mariane коментира:
А може ли вместо чубрица да сложим копър и олиото да заменим с масло? Струва ми се, че така супата ще стане още по-вкусна.
Mariane коментира:
Страхотна е, дори без сусам. Поздравления за сполучливата рецепта!
Mariane коментира:
Изключително пикантна и вкусна рецепта.Спокойно може да замените жълтата чушка с червена или зелена, както и въобще да я пропуснете.
Mariane коментира:
Лимоновият сок се добавя във водата, в която варите броколито.
Mariane коментира:
Препоръчвам на всички. Вкусна и бърза рецепта,леки и ароматни тиквички, които може да поднесете с малко кисело мляко.
Mariane коментира:
Това е начинът за правене на щкембе. Останалите са вариации на тема "ама моята баба така я правеше"!
Mariane коментира:
Може да е икономична, но това не е за сметка на вкуса. Една от любимите ни супи.
Mariane коментира:
Времето за ПРИГОТВЯНЕ на продуктите е 20 минути. Времето за готвене на самата супа е 90 минути, а общото време, което трябва да си отделите, е 110 минути.
Mariane коментира:
Що за въпрос? Купувате или берете смокините. Хубаво ги измивате, по желание ги обелвате и ... хапвате. Да ви е сладко!
Mariane коментира:
Някои хора просто имат по-чувствителен стомах. Но ако получаваш разстройство след консумация на люто, не е ли по-добре да го избягваш?