Да ти кажа че е вкусно ,вкусно е но като белиш и дълбаеш лука сложи си очила ,че ще плачеш :) Трудно се разделят и трябва много да се внимава да не се счупят много е крехко с две думи играчка и е трудно ,а се хапват за минути :)))
искам да питам защо се прави дупка от долната страна ,за първи път чувам дори и на добружанките се прави дупка отгоре и се слага малка бучака масло ,после може да украсяваме с парчета кашкавал и да поръсваме чубрица Рецептата ми харесва само това ме изненада ???
Много ви благодаря ,рулото е с домашни яйца от щастливи кокошки ,малко е връткава работа -очертаваш ,рисуваш но си струва, правено беше за Цветница нали имам имен ден тогава обичам тази шарка затова опитах да го направя и се получи :)
Моите коментари