Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Задължително ще пробвам!
Анонимен коментира:
Ако може вместо HOSSO,пишете олио,или не разбрах,че за него се отнася!
Анонимен коментира:
по-скоро това ще е сладкишче с карамел продуктите са в малки количества
Анонимен коментира:
Каква е причината захарта да е на бучки,а не на пясък? Нека да си помагаме със съвети,не мисля,че е нужно да коментираме граматиката на другите.
Анонимен коментира:
не се залива само с кисело мляко,защото ще стане като пресечено отгоре,към него винаги се добавя или яйце или нещо друго.Вярно е,че снимките не винаги са адекватни,виждала съм еднакви снимки за различни рецепти затова просто следвайте рецептите и оформяйте както ви идва отвътре.
Анонимен коментира:
всяка фурна пече различно,затова няма времетраене.За колкото време печеш кекс,за толкова ще печеш и тортата
Анонимен коментира:
четете хора,млякото се смесва със сметаната
Анонимен коментира:
мила,никога не казвай за хляба(питката),че е грозно,начина за оформяне ти е показан за идея,а ти го оформи както искаш.Нужно е и желание
Анонимен коментира:
правя тази рецепта от много години и винаги е чудесно,а в последно време към ориза добавям малко куркума за различен цвят.
Анонимен коментира:
самонадигащо се означава че в него има бакпулвер
Анонимен коментира:
рецептата е много ясна като пише4белтъка и 4 жълтъка значи 4 яйца,с ,който или която и да си.прочети внимателно пък може и да ти светне какво точно се прави,ако не знаеш в 1 яйце има 1белтък и 1 жълтък
Анонимен коментира:
Стана невероятна торта.Благодаря много за рецептата.Аз направих 1 блат и го разрязах с конец.
Анонимен коментира:
СТРАХОТЕН резултат.Който я опита няма да съжалява,не мога да спра да си хапвам.Благодаря за рецептата.
Анонимен коментира:
колкото до десерта, той е супер
Анонимен коментира:
изсипвам във форми за мъфини и е супер,чиста работа
Анонимен коментира:
след това миризмата на бира изветрява ли?