Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»криса»Моите коментари
криса
криса
Новак

Моите коментари

криса коментира:
Задължително ще пробвам!
криса коментира:
Ако може вместо HOSSO,пишете олио,или не разбрах,че за него се отнася!
криса коментира:
по-скоро това ще е сладкишче с карамел продуктите са в малки количества
криса коментира:
Каква е причината захарта да е на бучки,а не на пясък? Нека да си помагаме със съвети,не мисля,че е нужно да коментираме граматиката на другите.
криса коментира:
не се залива само с кисело мляко,защото ще стане като пресечено отгоре,към него винаги се добавя или яйце или нещо друго.Вярно е,че снимките не винаги са адекватни,виждала съм еднакви снимки за различни рецепти затова просто следвайте рецептите и оформяйте както ви идва отвътре.
криса коментира:
всяка фурна пече различно,затова няма времетраене.За колкото време печеш кекс,за толкова ще печеш и тортата
криса коментира:
четете хора,млякото се смесва със сметаната
криса коментира:
мила,никога не казвай за хляба(питката),че е грозно,начина за оформяне ти е показан за идея,а ти го оформи както искаш.Нужно е и желание
криса коментира:
правя тази рецепта от много години и винаги е чудесно,а в последно време към ориза добавям малко куркума за различен цвят.
криса коментира:
самонадигащо се означава че в него има бакпулвер
криса коментира:
рецептата е много ясна като пише4белтъка и 4 жълтъка значи 4 яйца,с ,който или която и да си.прочети внимателно пък може и да ти светне какво точно се прави,ако не знаеш в 1 яйце има 1белтък и 1 жълтък
криса коментира:
Стана невероятна торта.Благодаря много за рецептата.Аз направих 1 блат и го разрязах с конец.
криса коментира:
СТРАХОТЕН резултат.Който я опита няма да съжалява,не мога да спра да си хапвам.Благодаря за рецептата.
криса коментира:
колкото до десерта, той е супер
криса коментира:
изсипвам във форми за мъфини и е супер,чиста работа
криса коментира:
след това миризмата на бира изветрява ли?