Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Благодаря за коментара! Радвам се че ви е харесала рецептата, а всичко с домашни местни продукти като луканки и суджуци е много по вкусно. :)
Ваня Георгиева коментира:
Здравейте, всяка печка е различна, на моята пека на най долно положение на скарата - 160 градуса. Печката ми е BEKO. Вентилатор не използвам, според мен за тестени изделия не е за предпочитане защото изсушава.Весели празници!
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря за прекрасния клип! Весели празници!
Ваня Георгиева коментира:
Извинявам се че в тази рецепта не съм уточнила за грамажа - кубчето е 42 г. Весели празници! :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря! Сухата мая на Йоткер -7г. Използвам когато нямам кубче. Достатъчно е за 1 кг, дори и за по голямо количество. :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Севдалина! Весели празници! :)
Ваня Георгиева коментира:
Много благодаря! :)
Ваня Георгиева коментира:
И аз това щях да попитам защо в заглавието пише пържени като са печени. :)
Ваня Георгиева коментира:
Попитах защото на снимките в сурово състояние виждам стафиди, но после видях че снимките не са ваши. Аз правя с различни плънки и наистина е според вкуса на всеки, но и чисти натурални са супер. :)
Ваня Георгиева коментира:
Какво има допълнително в козунаците тъй като не е описано в продуктите? Стафиди или сушени плодове?
Ваня Георгиева коментира:
Маята е пропусната в продуктите, какво е количеството и, суха или прясна?
Ваня Георгиева коментира:
Питката е превтасала леко, затова не се отличават фигурките.
Ваня Георгиева коментира:
В изпечен вид нямате ли снимка? И описание на направата?
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря за коментара! Наистина описанието на една питка не е лесно и е трудно разбираемо за тези които не са се занимавали с този вид рецепти и оформяне. Аз също сама съм се учила от клипчета в нета, никой не ми е показвал но от клип е съвсем по лесно и разбираемо. Добавих още две снимки дано са ви от полза. А клипчета правят администраторите на която рецепта решат. Лека вечер от мен! :)
Ваня Георгиева коментира:
Нагледно със снимки е най разбираемо за оформянето, преди качвах и хората разбираха. От скоро на питките ми не се качват всички снимки. Не зная причината.
Ваня Георгиева коментира:
Богат обяд! Браво Елена! Страхотна рецепта задължително ще я приготвя. :)
Ваня Георгиева коментира:
Права си Сия, че праза доста се свива, той съдържа повече вода от лука. И аз слагам по повече но сега имах само 3. И ориза с праз става по вкусен с отколкото с лук. :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Йорданка! :)