Здравейте, всяка печка е различна, на моята пека на най долно положение на скарата - 160 градуса. Печката ми е BEKO. Вентилатор не използвам, според мен за тестени изделия не е за предпочитане защото изсушава.Весели празници!
Попитах защото на снимките в сурово състояние виждам стафиди, но после видях че снимките не са ваши. Аз правя с различни плънки и наистина е според вкуса на всеки, но и чисти натурални са супер. :)
Благодаря за коментара! Наистина описанието на една питка не е лесно и е трудно разбираемо за тези които не са се занимавали с този вид рецепти и оформяне. Аз също сама съм се учила от клипчета в нета, никой не ми е показвал но от клип е съвсем по лесно и разбираемо. Добавих още две снимки дано са ви от полза. А клипчета правят администраторите на която рецепта решат. Лека вечер от мен! :)
Нагледно със снимки е най разбираемо за оформянето, преди качвах и хората разбираха. От скоро на питките ми не се качват всички снимки. Не зная причината.
Права си Сия, че праза доста се свива, той съдържа повече вода от лука. И аз слагам по повече но сега имах само 3. И ориза с праз става по вкусен с отколкото с лук. :)
Моите коментари