Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Един трилитров буркан събира около 2 литра вода, зависи как са подредени зеленчуците. Малка чашка от кафе сол на 1 литър вода.
Ваня Георгиева коментира:
Много благодаря за милите думи Елена! :)
Ваня Георгиева коментира:
И с двата вида сме правили, според вкуса ви. С прясна е по нестандартно но е вкусно. Моите мъже в къщи предпочитат с прясна.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Теодора! Честит празник и на теб! :)
Ваня Георгиева коментира:
А в описанието пише 80 мл зехтин ?
Ваня Георгиева коментира:
Зехтина не е ли много 200 мл + 50 мл олио за намазване?
Ваня Георгиева коментира:
Като гледам в повечето снимки има маслини, значи на хората им харесва с маслинки. Въпрос на вкус. :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря! Радвам се че ви харесва рецептата. :)
Ваня Георгиева коментира:
Някой не се ли осмели да направи тази питка? Изобщо не е трудна ако следвате указанията. :)
Ваня Георгиева коментира:
Здравей Марче! Един два дена може да ги разклащаш, елементарна е рецептата но пък стават вкусни. Аз предпочитам пуканите рибки защото са по малко лютички.
Ваня Георгиева коментира:
Елена, благодаря ти! Аз пък се възхищавам на рецептите ти които са много апетитни и с чудесни снимки, а питките просто ги прави с много любов и желание! :)
Ваня Георгиева коментира:
Албена, много ти благодаря! :)
Ваня Георгиева коментира:
Колко грама е едното пакетче суха мая? Мисля че 2 са много.
Ваня Георгиева коментира:
Да важно е, аз използвам само София мел - екстра. С него винаги се получава каквото започна. :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Йорданка!
Ваня Георгиева коментира:
Да Петя карамела се втвърдява но моите близки искат да има една доза хрупкавост в тази мекичка и вкусна торта. Можеш да използваш топинг карамел след като не искате да ви е хрупкаво.:)