Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Таня, захарта нали е 1 с.лъжица, защото сега видях че е налисано 1 с.ч
Ваня Георгиева коментира:
При вас може да не се получи толкова зелен, това зависи какви са лукчетата, аз като съм го приготвяла преди години бяха бели на цвят. Важното е да са билкови.
Ваня Георгиева коментира:
Пие се 3 пъти по 1 кафена чашка докато свърши, после приготвяте нов. За деца по 2 пъти на ден сутрин и вечер е достатъчно. В този чай няма нищо което да ви притеснява, орехите са много полезни. :)
Ваня Георгиева коментира:
Не се притеснявай адашке, рейтинга не е важен за мен а хубавите коментари, радват ме когато споделят, че рецептата ми е страхотна и други подобни. :)
Ваня Георгиева коментира:
Не можете да ме убедите че няма яйца в тази погача. По вида на тестото от снимките се вижда а и от горе е намазана с яйце а не е написано в рецептата. Просто коментар. Поздрави!
Ваня Георгиева коментира:
Ще ти пиша за резултата, аз така и не мога да установя от какво ми се вие свят. Четох доста има много причини.
Ваня Георгиева коментира:
Още утре ще го приготвя и опитам, дано да има полза. А след няколко дни не се ли прави отново?
Ваня Георгиева коментира:
Нямам нищо против снимките на момичето, но не е този начина на навиване и нека редакторите обърнат внимание на това, така се заблуждават хората които искат да я приготвят.
Ваня Георгиева коментира:
Маята не е проблем че е повече, става още по бухнала. А брашното добавяйте по мъничко за да усещате колко иска още да поеме тестото. :)
Ваня Георгиева коментира:
Всички стари рецепти от едно време са много полезни и ефикасни. Добре че сме си ги записвали. :)
Ваня Георгиева коментира:
Хубаво е да се уточнява колко е маята и каква е, за содата и солта също. Количествата са много важни в една рецепта.
Ваня Георгиева коментира:
Аз бих добавила пресен джоджен и пресен лук. Става уникален с тези подправки.
Ваня Георгиева коментира:
Ние сме много доволни от този чай, орехите имат страхотни лечебни свойства и потушават кашлицата.
Ваня Георгиева коментира:
Правила съм го на моя син като беше болен но беше над 6 годишен. Много му помогна, това е рецепта още от баба ми. :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря! :)
Ваня Георгиева коментира:
Декорацията се поставя като се намаже питката със разбития жълтък и тогава се пече.
Ваня Георгиева коментира:
И на нас е любима рецепта за през зимата. :)
Ваня Георгиева коментира:
За тенджера под налягане не са ли много 2 часа варене?