Да Петя карамела се втвърдява но моите близки искат да има една доза хрупкавост в тази мекичка и вкусна торта. Можеш да използваш топинг карамел след като не искате да ви е хрупкаво.:)
Не Сия, не съм объркала снимките а съм пропуснала гъбите защото и те като тиквичката са по желание. Тази рецепта е приготвена в тенджера и е с листа от бакла ( в нашия край му казваме черен боб), те са основните продукти, а тиквичката и гъбите са по желание. Ако не си пробвала те съветвам да опиташ, придава страхотен вкус и аромат.
Благодаря за видеото, много добре сте се справили. Така с ваша помощ много любители готвачи ще придобият по ясна представа как се оформя питката. Аз помагам само със снимков материал. Радвам се, че харесвате моите рецепти! :)
Мария, искрено се радвам че си ги направила, страхотни са. За мастта не всеки харесва, просто стават по меки и пухкави. Аз също правя козунаци само с олио и масло и вкуса е уникален. Преди малко споделих още някоя рецепта в която няма мас. :) Весел празник на теб и семейството ти!
Моите коментари