Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Йорданка! С много любов я направих за здравето на сина ми Добромир!
Ваня Георгиева коментира:
На човек който само коментира а не показва нищо, няма какво да кажа! Покажи нещо кулинарно!!!
Ваня Георгиева коментира:
Погачата е добра на визия, предполагам и вкусна но мисля че 2 пакетчета мая на това количество течности е много, едно според мен е достатъчно. Само да добавя, че преди да пуснете рецептата си я прочетете защото има хора които не са наясно а сте започнали текста - Пресейте тестото в тава, което е техническа грешка. :)
Ваня Георгиева коментира:
Мария, на питката за 3-ти март написах точно продуктите и теглото, тя също е ефектна, лесна и много вкусна. :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Мария! Да си кажа честно винаги времето ме притиска и нямам навик да изтегля количеството на брашното. Но винаги използвам домашни яйца а те са доста големи, дори напоследък са с по 2 жълтъка и така течността е различна но както казах и на Сия, другия път ще претегля всичко. :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Сия! Брашното никога с точност не мога да кажа, при оформянето още използвам. Но обещавам че другия път ще го изтегля и полученото тесто също. :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря! Радвам се, че ви е харесала рецептата.:) Със всякакъв пълнеж могат да се правят.
Ваня Георгиева коментира:
Радвам се че ви е харесала моята питка! Продължавайте да опитвате, ако имате желание ще се получи и ще сте горда със себе си. На мен ми прави удоволствие и като постигна резултата който искам съм много щастлива. :) А цветното тесто за декорация трябва да бъде една идея по твърдо да не се обезформя при печене. Весел празник!
Ваня Георгиева коментира:
Соня, не искам да се хваля, но вчера станаха невероятни и маста изигра тази роля защото всичко тестено направено с мас става много вкусно макар, че някой хора не я възприемат. :) Затова и ги кръстих избухнали :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря! Да с купичката го пека, тя е порцеланова в тях пека и крем карамел :) За да се запази формата на венеца на височина трябва да има купа по средата иначе ще се разлее при печенето.
Ваня Георгиева коментира:
Аз помислих че е овча, ще опитам твоята рецепта когато съм по-свободна тъкмо малко да разнообразим. Колбаси и свинско омръзнаха ни. :)
Ваня Георгиева коментира:
Сия, не разбрах каймата каква е?
Ваня Георгиева коментира:
Радвам се че много смели любители кулинари опитаха моята рецепта и се харесва на много от вас. Благодаря! :)
Ваня Георгиева коментира:
Аз сложих половин чаша, в тефтера съм я записала така и на лъжици, стопена но е рецепта още от детство :)
Ваня Георгиева коментира:
Много благодаря за видеото на моята пухкавелка с топено сирене! :) Продължавайте да ни радвате! :)
Ваня Георгиева коментира:
На тази течност от яйцата и млякото е около 700 г брашно най много 800 с доомесването. Не пиша грамажа на брашното защото аз винаги правя питките си с домашни яйца а те са по големи дори и с по 2 жълтъка понякога, затова течността е повече и ако пиша примерно 1 кг няма да отговаря. А и от самото брашно много зависи, аз използвам само София мел-екстра.
Ваня Георгиева коментира:
Снимка на изпечена нямаш ли? :)